Vackert Townhouse i sten, fri på tre sidor i lugna byn Villa Viani

Vackert Townhouse i sten, fri på tre sidor i den lugna byn Villa Viani i Pontedassio, bara några få minuter med bil från Imperia och havet. Med privat trädgård. Restaurering av ett gammalt stall, utmärkt renoverat, fri på tre sidor. Huset är byggt med utmärkta finish, har solpaneler, ett dubbelvärmesystem och en trädgård om cirka 350 kvadratmeter som på sommaren erbjuder många färger från blomsterprakten. Huset är perfekt för er som söker lugn i närheten av all service och där man koppla av bland olivlundar och vingårdar. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
90 m2
Rumsbeskrivning
Huset består nu av en entré till ett vardagsrum, ett separat fullt utrustat kök, ett sovrum och ett badrum; en härlig cedertrappa leder upp till Master bedroom med en stor terrass om 20 m2 och ett eget badrum. Även stor nedre delvis täckt terrass finns
Kök
Ett fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert Townhouse i sten, fri på tre sidor i den lugna byn Villa Viani i Pontedassio, bara några få minuter med bil från Imperia och havet. Med privat trädgård. Restaurering av ett gammalt stall, utmärkt renoverat, fri på tre sidor. Huset är byggt med utmärkta finish, har solpaneler, ett dubbelvärmesystem och en trädgård om cirka 350 kvadratmeter som på sommaren erbjuder många färger från blomsterprakten. Huset är perfekt för er som söker lugn i närheten av all service och där man koppla av bland olivlundar och vingårdar.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 350 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Villa Viani är en by i Pontedassio. Pontedassio är en kommun i provinsen Imperia i Ligurien. Orten är belägen ca 90 kilometer (sydväst om Genua och ca 6 kilometer norr om Imperia. Den 31 december 2004 hade kommunen 2 159 invånare. Area om 14,5 kv km2.Pontedassio gränsar till följande kommuner: Chiusanico, Chiusavecchia, Diano Arentino, Imperia, Lucinasco och Vasia.
Kommunikation
Nice flygplats: 102 km.
San Remo: 44 km.
Imperia: 6 km.
Närservice
All service finns i Pontedassio, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Parhus

Villa Viani, Pontedassio
Ligurien

Pris:
165 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
90 m2
Tomtarea:
350 m2
Ref.nr
CCHIL6V48

Dela

Till toppen