Vackert renoverat parhus i Costarainera med underbar havsutsikt

Vackert renoverat parhus i hjärtat av den historiska byn Costarainera, en liten by bakom San Lorenzo al Mare, med havsutsikt. Renoverat med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer Huset står fritt på 3 sidor, vilket gör att det känns som en villa införd i det historiska hjärtat av byn. Detta hus nås efter en kort promenad och som omedelbart sticker ut bland omgivningen. Huset har en panoramaterrass med spektakulär utsikt över havet och en välskött trädgård på en tomt om 700 m2, med stor integritet, där det är möjligt att bygga en pool. Huset är på 2 våningar medan det finns ett bekvämt 1-plansberoende anslutet till huvudbyggnaden. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
290 m2
Rumsbeskrivning
Huset har 2 vardagsrum, 2 kök, 4 rymliga sovrum, 3 badrum, 2 tvättstugor och internt präglas huset av det stora och värdefulla vardagsrummet med öppen spis, med direkt utgång till den privata trädgården, med stora sovprum och Master bathroom med jacuzzi, utöver den fantastiska terrassen med underbar havsutsikt.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert renoverat parhus i hjärtat av den historiska byn Costarainera, en liten by bakom San Lorenzo al Mare, med havsutsikt. Renoverat med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer Huset står fritt på 3 sidor, vilket gör att det känns som en villa införd i det historiska hjärtat av byn. Detta hus nås efter en kort promenad och som omedelbart sticker ut bland omgivningen. Huset har en panoramaterrass med spektakulär utsikt över havet och en välskött trädgård på en tomt om 700 m2, med stor integritet, där det är möjligt att bygga en pool.
Huset är på 2 våningar medan det finns ett bekvämt 1-plansberoende anslutet till huvudbyggnaden.

Övriga byggnader

Möjligt att köpa till ett bilgarage inte långt från fastigheten.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 700 m2
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Costarainera är en by och kommun i provinsen Imperia i regionen Ligurien och ligger ca. 100 kilometer sydväst om Genua och ca 9 kilometer sydväst om Imperia. År 2004 hade Costarainera en befolkning på 775 invånare. Area om 2,4 km2.
Kommunikation
Nice flygplats: 83 km.
San Remo: 18 km.
Stranden och Medelhavet: 3 km.
Imperia: 9 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Parhus

Costarainera
Ligurien

Pris:
515 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
290 m2
Tomtarea:
700 m2
Ref.nr
CCHIL6V34

Dela

Till toppen