Ståtlig 5-rumslägenhet med renoverade vackra takmålningar

Ståtlig 5-rumslägenhet med renoverade vackra takmålningar centralt i Imperia, endast 300 meter från havet. En prestigefylld lägenhet belägen på tredje våningen i en välskött historisk byggnad. Lägenheten har stora rum och högt i tak. Boarea om hela 190 m2. Den takmålsprydda lägenheten är ansluten till "Belle Arti" avdelningen som har till uppgift att bevar det italienska konstnärliga arvet, som bevarar och finner sina rötter i 1600-talet och 1700-talet och med studenter till den berömda konstnären Francesco Carrega, som har renoverat och bevarat de viktigaste lägenheterna i Imperia. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum
Boarea
190 m2
Rumsbeskrivning
Entrén till lägenhet är majestätisk, tack vare sin storlek är lägenheten perfekt för en verkligt prestigefylld vistelse. Från hallen når man Master bedroom och sovrum nr 2, båda lika imponerande. Vidare ett ljust och stort vardagsrum som kan omvandlas till ett ytterligare sovrum om så önskas, en matsal och slutligen korridoren som ger access till badrummet, den stora garderoben och köket
Kök
Fullt utrustat kök med matplats.
Badrum
Ett rymligt badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Ståtlig 5-rumslägenhet med renoverade vackra takmålningar centralt i Imperia, endast 300 meter från havet. En prestigefylld lägenhet belägen på tredje våningen i en välskött historisk byggnad. Lägenheten har stora rum och högt i tak. Boarea om hela 190 m2. Den takmålsprydda lägenheten är ansluten till "Belle Arti" avdelningen som har till uppgift att bevar det italienska konstnärliga arvet, som bevarar och finner sina rötter i 1600-talet och 1700-talet och med studenter till den berömda konstnären Francesco Carrega, som har renoverat och bevarat de viktigaste lägenheterna i Imperia.

Byggnad

Byggnadstyp
Palats i 3 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 1-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Imperia
Ligurien

Pris:
330 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
190 m2
Ref.nr
CCHIL6Q18

Dela

Till toppen