Charmig 1-plansvilla med pool vid Imperia och med havsutsikt

Charmig 1-plansvilla med pool vid Imperia och med havsutsikt. På den första kullen ovanför Imperia, bara några minuter från stränderna, en vacker villa med underbar havsutsikt. En härlig trädgård om cirka 700 m2 där flera avkopplingsområden har arrangerats bland 8-åriga olivträd, palmer, blommor och bougainvillea. en fin pool i den främre delen av villan, med en charmig utsikt över havet på ena sidan och den pittoreska byn på den andra. Villan helrenoverades invändigt år 2014 och kännetecknas av stor charm. Belägen i ett lugnt, grönt och soligt område, nära bekvämligheter och stränder och villan har även en rymlig källare och ett stort garage. Bra pris. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska Rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska Rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 2 till 3 sovrum
Boarea + Biarea
107 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Entré, vardagsrum, med en suggestiv havsutsikt. Köket och en stor hall kombinerar vardagsrummet, vardagsrum välutrustat med öppen spis, där du kan njuta av en romantisk atmosfär även under de kallare dagarna, med en suggestiv havsutsikt. Köket och en stor hall kombinerar vardagsrummet med andra delar av villan. Master bedroom och badrum. En halvtrappa ned ett annat sovrum med badrum. Detta rum har den bästa utsikten med panoramautsikt över havet. En lounge intill köket används för närvarande som ett serviceområde, men kan också lätt omvandlas till ett tredje sovrum och badrum. En rymlig källare med förrådsrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmig 1-plansvilla med pool vid Imperia och med havsutsikt. På den första kullen ovanför Imperia, bara några minuter från stränderna, en vacker villa med underbar havsutsikt. En härlig trädgård om cirka 700 km2 där flera avkopplingsområden har arrangerats bland 8-åriga olivträd, palmer, blommor och bougainvillea. en fin pool i den främre delen av villan, med en charmig utsikt över havet på ena sidan och den pittoreska byn på den andra. Villan helrenoverades invändigt år 2014 och kännetecknas av stor charm. Belägen i ett lugnt, grönt och soligt område, nära bekvämligheter och stränder och villan har även en rymlig källare och ett stort garage.

Övriga byggnader

Garage.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 700 m2
Typ: Trädgård och pool med terrass
Tomtbeskrivning
Pool med solterrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
490 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
107 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
700 m2
Ref.nr
CCHIL6V13

Dela

Till toppen