Rustikt hus i Vasia i hjärtat av Liguriens vackra kullar

Rustikt hus i Vasia i hjärtat av Liguriens vackra kullar, mindre än 20 minuter från havet. Ett typiskt liguriskt charmigt hus helt renoverat i den vackra byn Vasia. På tre våningar och alla rummen är renoverade med stor bibehållen charm. Ursprungliga material har använts och stora fönster som ger mycket ljus. Det typiska och charmiga huset i Vasia har en unik atmosfär redan i entrén. Med 2 badrum, 4 sovrum, ett separat kök, ett stort vardagsrum och matsal, nedre terrass och övre terrass med panoramautsikt över havet och de vackra kullarna som är så typiska för Ligurien. Bra pris. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
218 m2
Rumsbeskrivning
Det typiska och charmiga huset i Vasia har en unik atmosfär redan i entrén. Med 2 badrum, 4 sovrum, ett separat kök, ett stort vardagsrum och matsal, nedre terrass och övre terrass med panoramautsikt över havet och de vackra kullarna som är så typiska för Ligurien.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 3-plan
Uppvärmning
Braskamin
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Sten
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt hus i Vasia i hjärtat av Liguriens vackra kullar, mindre än 20 minuter från havet. Ett typiskt liguriskt charmigt hus helt renoverat i den vackra byn Vasia.
På tre våningar och alla rummen är renoverade med stor bibehållen charm. Ursprungliga material har använts och stora fönster som ger mycket ljus. Det typiska och charmiga huset i Vasia har en unik atmosfär redan i entrén. Med 2 badrum, 4 sovrum, ett separat kök, ett stort vardagsrum och matsal, nedre terrass och övre terrass med panoramautsikt över havet och de vackra kullarna som är så typiska för Ligurien.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 111 m2
Typ: Byggnadsyta och liten trädgård
Vatten/avlopp
För anslutning.
Servitut etc.
Fastighetskatt: ca. 550 Euro/år.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vasia är en kommun och ort som ligger på sluttningarna vid Monte Acquarone. Kommunen tillhör Comunità Montana dell'Olivo och ligger cirka 11 km från provinshuvudstaden Imperia i regionen Ligurien. 11 km till Medelhavet och stränderna.
Kommunikation
Nice flygplats: 96 km.
San Remo: 38 km.
Imperia: 11 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Radhus

Vasia
Ligurien

Pris:
315 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
218 m2
Tomtarea:
111 m2
Ref.nr
CCHIL6Q04

Dela

Till toppen