Ny, fräsch och vacker lägenhet i Diano Marina på första våningen

Ny, fräsch och vacker lägenhet i Diano Marina. Denna nya lägenhet i Diano Marina ligger i ett lugnt grönområde med bara 10 minuters promenad till stranden. Lägenheten är belägen på första våningen och erbjuder vacker utsikt över havet och den stor trädgården om 116 m2 med en egen ingång och en trevlig terrass. Boytan består av entré och hall, ett vardagsrum med pentry, två sovrum, hall och badrum. Inredningen är av en mycket god standard och en praktisk parkeringsplats ingår också i priset. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska Rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska Rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
70 m2
Rumsbeskrivning
Boytan består av entré och hall, ett vardagsrum med pentry, två sovrum, hall och badrum. Inredningen är av en mycket god standard och en praktisk parkeringsplats ingår också i priset.
Kök
Fullt utrustat pentry.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 1, hiss finns ej
Allmänt
Ny fräsch och vacker lägenhet i Diano Marina. Denna nya lägenhet i Diano Marina ligger i ett lugnt grönområde med bara 10 minuters promenad till stranden. Lägenheten är belägen på första våningen och erbjuder vacker utsikt över havet och den stor trädgården om 116 m2 med en egen ingång och en trevlig terrass. Boytan består av entré och hall, ett vardagsrum med pentry, två sovrum, hall och badrum. Inredningen är av en mycket god standard och en praktisk parkeringsplats ingår också i priset.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
2016
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Diano Marina är en tvättäkta badort på Liguriens västra del, nära gränsen till Frankrike. Området kallas för "blomsterrivieran" och är känd för sina fina sandstränder, frodiga omgivningar och det milda klimatet. Lägg där till ett stort utbud av restauranger, butiker och kaféer. Gå inte miste om höjdpunkten i juni: Den stora blomsterfestivalen, då stadens fylls med blommor och gator och torg täcks av miljontals blommor.Varje tisdag förmiddag är det gatumarknad i staden.
Kommunikation
Nice flygplats: 102 km.
San Remo: 44 km.
Närservice
All service finns i Diano Marina, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Diano Marina
Ligurien

Pris:
270 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
70 m2
Ref.nr
CCHIL4T13

Dela

Till toppen