Ljus och fräsch 3:a med havsutsikt i Bordighera

Med bara några minuter från centrum av Bordighera ligger denna vackra 3-rumslägenhet i en charmig och elegant byggnad. Lägenheten har en fin terrass med underbar utsikt över staden och havet. Lägenheten är om 75 m2 och består av: hall, vardagsrum med terrass, kök med matplats, två sovrum och ett badrum. Till lägenheten hör ytterligare en lägenhet om 40 m2, denna är dock i behov av renovering, men kan sedan komplettera befintligt boende eller användas för uthyrning. En privat bilplats ingår också. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska Rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska Rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
75 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten har en fin terrass med underbar utsikt över staden och havet. Lägenheten är på 75 m2 och består av: hall, vardagsrum med terrass, kök med matplats, två sovrum och ett badrum.
Kök
Mindre kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 5, hiss finns ej
Allmänt
Ljus och fräsch 3:a med havsutsikt i Bordighera. Med bara några minuter från centrum av Bordighera ligger denna vackra 3-rumslägenhet i en charmig och elegant byggnad.
Lägenheten har en fin terrass med underbar utsikt över staden och havet. Lägenheten är på 75 m2 och består av: hall, vardagsrum med terrass, kök med matplats, två sovrum och ett badrum.
Till lägenheten hör ytterligare en lägenhet om 40 m2, denna är dock i behov av renovering, men kan sedan komplettera befintligt boende eller användas för uthyrning. En privat bilplats ingår också.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Bordighera
Ligurien

Pris:
320 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
75 m2
Ref.nr
CCHIL3T35

Dela

Till toppen