Helt nybyggd 9-rumsvilla med havsutsikt i Bordighera

Helt nybyggd 9-rumsvilla med havsutsikt i Bordighera. Med bil når man centrum av Bordighera från denna helt nybyggda villa med havsutsikt. Villan är utrustad med den senaste tekniken när det gäller energieffektiviteten och byggd med två våningar, uppdelade på två boplan och garage. Villan har en tomt om 2 000m2 med uppvuxna olivträd. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska Rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska Rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
250 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Övre plan består av ett stort och ljust vardagsrum som vetter mot terrassen, kök med veranda, tre sovrum samt två badrum.
Nedre plan består av ett vardagsrum med pentry, ett sovrum och ett badrum.
Alla rum har utgång på den privata trädgården Här finns också det stora generösa garaget på 50 m2.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med garage i källarplan
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Helt nybyggd 9-rumsvilla med havsutsikt i Bordighera. Med bil når man centrum av Bordighera från denna helt nybyggda villa med havsutsikt. Villan är utrustad med den senaste tekniken när det gäller energieffektiviteten och byggd med två våningar, uppdelade på två boplan och garage. Villan har en tomt om 2 000m2 med uppvuxna olivträd.

Övre plan består av ett stort och ljust vardagsrum som vetter mot terrassen, kök med veranda, tre sovrum samt två badrum.
Nedre plan består av ett vardagsrum med pentry, ett sovrum och ett badrum.
Alla rum har utgång på den privata trädgården Här finns också det stora generösa garaget på 50 m2.

Villan har dock en del arbete kvar som: golv på bottenvåningen, badrummen, möbler och dörrar. Detta ingår INTE i priset!!

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2000 m2
Typ: Trädgård och mark
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
740 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
250 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
2000 m2
Ref.nr
CCHIL3V40

Dela

Till toppen