Vacker 2-plansvilla med panoramautsikt över havet och kusten

Vacker 2-plansvilla med panoramautsikt från marinan i Bordighera till Côte d'Azur. I de omgivande dalarna växer gröna olivlundar och det är så lugnt och det är så tyst och fridfullt, men med bil når man Bordighera på 5 minuter med all service i centrum och stränderna. Villan består av ett vardagsrum med amerikanskt kök, tre sovrum samt ett badrum. Intill det stora matrummet finns också ett badrum och alla rum har utgång till den soliga terrassen med panoramautsikt. Villan är nyligen renoverad och har en tomt om 1 500 m2. Här kan man med fördel anlägga några parkeringsplatser och en mindre pool. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska Rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska Rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea
135 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av ett vardagsrum med amerikanskt kök, tre sovrum samt ett badrum. Intill det stora matrummet finns också ett badrum och alla rum har utgång till den soliga terrassen med panoramautsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker 2-plansvilla med panoramautsikt från marinan i Bordighera till Côte d'Azur. I de omgivande dalarna växer gröna olivlundar och det är så lugnt och det är så tyst och fridfullt, men med bil når man Bordighera på 5 minuter med all service i centrum och stränderna. Villan består av ett vardagsrum med amerikanskt kök, tre sovrum samt ett badrum. Intill det stora matrummet finns också ett badrum och alla rum har utgång till den soliga terrassen med panoramautsikt. Villan är nyligen renoverad och har en tomt om 1 500 m2. Här kan man med fördel anlägga några parkeringsplatser och en mindre pool.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1500 m2
Typ: Mark, trädgård och terrasser
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
450 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
135 m2
Tomtarea:
1500 m2
Ref.nr
CCHIL3V26

Dela

Till toppen