Rymlig villa på 2 plan med källare i Dolceaqua med panoramavy

Rymlig villa på 2 plan med källare på en kulle och med panoramautsikt över Dolceacqua, inlandet i Bordighera, Ligurien. Elegant villa till salu helt renoverad med bibehållen rustik karaktär, omgiven av en tomt om 6 855 m2 planterad med olivträd och typiska liguriska växter. Bara 20 minuter från havet, och bara 8 minuter från centrum och alla bekvämligheter i Dolceacqua. 25 m2 separta annex perfekt för gäster eller som poolhus om ni bestämmer er för att anlägga pool. 3 parkeringsplatser nära garaget. Bör definitivt ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 80 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad villa bestående av:

Bottenvåningen är omgiven av en terrass och omfattar ingång direkt från verandan till vardagsrum, kök med matplats med utsikt över en annan veranda och ett badrum

Övre våningen består av stort sovrum med eget badrum och utgång till terrass, ett sovrum med badrum och ytterligare terrass.

Källarplan: Förråd, tvättstuga och garage.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rymlig villa på 2 plan med källare på en kulle och med panoramautsikt över Dolceacqua, inlandet i Bordighera, Ligurien. Elegant villa till salu helt renoverad med bibehållen rustik karaktär, omgiven av en tomt om 6 855 m2 planterad med olivträd och typiska liguriska växter. Bara 20 minuter från havet, och bara 8 minuter från centrum och alla bekvämligheter i Dolceacqua. 25 m2 separta annex perfekt för gäster eller som poolhus om ni bestämmer er för att anlägga pool. 3 parkeringsplatser nära garaget. Bör definitivt ses!

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 6855 m2
Typ: Trädgård och mark
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Drygt 7 km från havet ligger den vackra byn Dolceacqua. Skönheten i Dolceacqua var känd av utländska resenärer redan under förra sekelskiftet. Ån "Nervia"delar byn i två delar: Den äldsta delen," La Terra " återfinns nedanför slottet och husen ligger i koncentriska cirklar. På andra sidan ån ligger "Borgo", också av medeltida ursprung, med ett monument som kallas "Monumento Alla Capra". Som i en saga, mystisk och förtrollad, smala gränder går upp och ner och i kors, som i en labyrint, med mörka passager. Därför är besökare på Italienska rivieran definitivt tvungna att besöka Dolceacqua. "Ponte Vecchio" (den gamla bron) är en av de mest eleganta arkitektoniska verken, beskriven av Claude Monet som en juvel, och som förbinder de två delarna "Terra "och" Borgo ".

Ekonomin i Dolceacqua består i huvudsak av jordbruksprodukter: Druvorna förvandlas till en bra "Rossese", ett "DOC" vin och efter högsäsong kan man se i byn, som i det förflutna, rengöring av oliver varefter en hög kvalitativ olivolja produceras. Här finns en autentisk och hårt arbetande befolkning, långt från den moderna människans bekymmer och ursinne och detta är kanske det som r hemligheten med Dolceacquas tjusning charm och lugn, dess oförglömliga fascination och med bfolkningens uppriktiga gästfrihet.
Kommunikation
13 km till havet och stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Dolceacqua
Ligurien

Pris:
760 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
200 m2
Biarea:
80 m2
Tomtarea:
6855 m2
Ref.nr
CCHIL5V29

Dela

Till toppen