Rymlig 3:a med stor terrass och med panoramavy över havet

Rymlig 3:a med stor terrass och med panoramavy över havet i en av de mest lyxiga komplexen i Ospedaletti, med pool, tennisbanor och concierge. Endast 150 m till stranden. Denna lägenhet till salu i Ospedaletti har totalrenoverats och består av: Entré, två sovrum, badrum och ett vardagsrum som öppnar upp mot en underbar terrass med magisk havsutsikt. Med källarförråd och garage. Bör ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
75 m2
Rumsbeskrivning
Välddisponerat rustikt och renovet byhus, del av byhuset bestående av:

Gemensam entré till mezzaninvåningen där det finns ett praktiskt förråd.

På bottenvåningen ett badrum med dusch och ett stort rum som delats in i två områden som har åtkomst till uteplats om ca 65 m2.
På övre våningen ett stort vardagsrum med öppen spis och förberett för instalattion av ett litet kök, ett badrum och ett andra sovrum. Från denna nivå kan du njuta av en trevlig glimt av havet.
Kök
Förberett för installation av mindre kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 4, hiss finns
Allmänt
Rymlig 3:a med stor terrass och med panoramavy över havet i en av de mest lyxiga komplexen i Ospedaletti, med pool, tennisbanor och concierge. Endast 150 m till stranden. Denna lägenhet till salu i Ospedaletti har totalrenoverats och består av: Entré, två sovrum, badrum och ett vardagsrum som öppnar upp mot en underbar terrass med magisk havsutsikt. Med källarförråd och garage. Bör ses!

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: ca 1 500 Euro/år.
Fastighetsskatt: ca 1 300 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Ospedaletti - Rivierans pärla Ospedaletti, känd för sina rosor och nejlikor ligger på den liguriska kusten mellan San Remo och Bordighera på den italienska/franska gränsen. Ospedaletti är juvelen på Italienska Rivieran med skuggiga promenader genom blommande trädgårdar under tall, palmer och eukalyptusträd. Staden har fått sitt namn från att ett hospice för pilgrimer grundades i det 13:e århundradet av riddarna av Sankt Johannes av Jerusalem. Med sydlig utsikt över Medelhavet och skydd från norr av höga terräng och tallar, är platsen unik. Tack vare sitt läge har Ospedaletti året om ett s k "mikroklimatet". Det är inte alls ovanligt att ta lunch ute på stranden i januari. Med sin luft och milda temperaturer är Ospedaletti absolut en plats som kan avnjutas året runt. På grund av året-runt tempererat klimat blev det en viktigt kurort för kungligheter och de rika och berömda under förra sekelskiftet. Guidade både av sinaläkare och dåtidens stilprofeter, stannade aristokratin i Europa under vintermånaderna i denna vackra ort. Orten beskyddades av den internationella societeten, både aristokratin i Centraleuropa och eliten av världens kultur (Villa Sultana var det första casinot i Italien, öppnades år 1886 och stängdes år 1924). Framtiden för Ospedaletti är det nya "Marina di Baia Verde" i utbyggnadsetapp med en modern liten hamn, nya butiker, ett hotell med spaanläggning, en stor botanisk trädgård och ett designat vattenpalats. Den charmiga och historiska stadskärnan sträcker sig ner till havet med dess underbara fiskestugor som kantar stranden. Utmärkta restauranger och kaféer finns här, liksom i bostadsområdena som omges av färggranna trädgårdar. Befolkningen på cirka 3 650 inånare kan räknas upp till 10 000 under sommarmånaderna. Staden Ospedaletti omfattar cirka 514 hektar och förmåner från skydd mot kyla nordliga vindar från de omgivande kullarna som skyddar den naturliga viken. Staden har exceptionellt väder för området även under vintermånaderna, med ett årligt genomsnitt på 300 dagar av full sol, och medeltemperatur på 15 ° på vintern och 24 ° under sommaren. Genom sitt direkta söderläge i den lugna bukten har Ospedaletti maximal exponering från solen med ett högt genomsnittligt antal soltimmar även under vintern.
Kommunikation
Täta bussförbindelser ansluter Ospedaletti med Ventimiglia, San Remo och den charmiga staden Bordighera. San Remo ligger bara några minuter bort, liksom den italienska Autostradan som ger snabb tillgång till den internationella flygplatsen i Nice (35 min. körväg bort) i ena riktningen och Genua och Toscana i den andra riktningen.
Närservice
All service finns i Ospedaletti, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Ospedaletti
Ligurien

Pris:
540 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
75 m2
Ref.nr
CCHIL1T54

Dela

Till toppen