Charmig 7-rumslägenhet i byn Montegrazie

I hjärtat av den karakteristiska byn Montegrazie, finns denna charmiga 7-rumslägenhet i ett typiskt liguriskt hus, nyligen delvis renoverad. Lägenheten har generösa utrymmen och består av hall, ett stort vardagsrum om ca 50 m2 med högt till tak, separat kök, en gästtoalett, fyra rymliga och charmiga sovrum samt ett rymligt badrum. Den övre våningen omfattar för närvarande två sovrum. Från ett av dessa kommer till man till den stora terrassen med utsikt över den vackra och frodiga dalen samt byn Montegrazie. Denna lägenhet kan tack vare sina rymliga utrymmen och dess potentiella lösningar verkligen tillfredsställa alla smaker och behov. Den fina och positiva familjemiljön gör denna lägenhet till en unik möjlighet för trevligt boende. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska Rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska Rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
7 rum
Boarea + Biarea
150 m2 + 35 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten har generösa utrymmen och består av hall, ett stort vardagsrum om ca 50 m2 med högt till tak, separat kök, en gästtoalett, fyra rymliga och charmiga sovrum samt ett rymligt badrum. Den övre våningen omfattar för närvarande två sovrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-2 av 2, hiss finns ej
Allmänt
I hjärtat av den karakteristiska byn Montegrazie, finns denna charmiga 7-rumslägenhet i ett typiskt liguriskt hus, nyligen delvis renoverad.

Lägenheten har generösa utrymmen och består av hall, ett stort vardagsrum om ca 50m2 med högt till tak, separat kök, en gästtoalett, fyra rymliga och charmiga sovrum samt ett rymligt badrum.
Den övre våningen omfattar för närvarande två sovrum. Från ett av dessa kommer till man till den stora terrassen med utsikt över den vackra och frodiga dalen samt byn Montegrazie.

Denna lägenhet kan tack vare sina rymliga utrymmen och dess potentiella lösningar verkligen tillfredsställa alla smaker och behov. Den fina och positiva familjemiljön gör denna lägenhet till en unik möjlighet för trevligt boende.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans stenhus
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns i vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen finns den gamla stadsdelen Oneglia med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsiktenen över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet.

Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Montegrazie
Ligurien

Pris:
198 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
150 m2
Biarea:
35 m2
Ref.nr
CCHIL6Q82

Dela

Till toppen