Stor 3:a på på berömda Corso degli Inglesi med havsutsikt

Stor renoverad 3:a på på den berömda gatan Corso degli Inglesi, i ett elegant bostadsområde i San Remo. Lägenheten ligger på fjärde och översta våningen i en byggnad som renoverades för några år sedan. Lägenheten består av entré, vardagsrum, modernt inrett kök med matplats, två sovrum och två badrum och en härlig terrass med fin utsikt över havet. Till lägenheten finns ett källarförråd och ett stort privat garage. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
85 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten ligger på fjärde och översta våningen i en byggnad som renoverades för några år sedan. Lägenheten består av entré, vardagsrum, modernt inrett kök med matplats, två sovrum och två badrum och en härlig terrass med fin utsikt över havet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 4, hiss finns
Allmänt
Stor renoverad 3:a på på den berömda gatan Corso degli Inglesi, i ett elegant bostadsområde i San Remo. Lägenheten ligger på fjärde och översta våningen i en byggnad som renoverades för några år sedan. Lägenheten består av entré, vardagsrum, modernt inrett kök med matplats, två sovrum och två badrum och en härlig terrass med fin utsikt över havet. Till lägenheten finns ett källarförråd och ett stort privat garage.

Byggnad

Byggnadstyp
4-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunal vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Den gamla delen av San Remo, som kallas "La Pigna" är beläget i hjärtat av staden, runt det stora torget Piazza Eroi Sanremesi (där nu den berömda marknaden finns), med utsikt över staden och havet och omges av medeltida murar . Runt den typiska liguriska konstruktionen av labyrinter med typiska gränder och ljusa torg med små butiker, restauranger och caféer.

En gång i tiden den romerska utvecklingen Matutia'or Villa Matutiana som under tidig medeltid expanderade till San Remo när befolkningen flyttade till högre terräng. Adeln byggde ett slott och muromgärdade byn La Pigna för att skydda staden från Saracen's räder. Först under greven av Ventimiglia, passerade samhället senare herravälden av Genua's biskopar. År 1297 såldes staden till Doria och de Mari's familjer. Det blev en fri stad under andra halvan av 1500-talet, varefter den expanderade till Pigna backen och mot Saint Syrus katedralen. Den nästan perfekt bevarade Gamla sta'n finns kvar i våra dagar.
Kommunikation
500 m till stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Corso degli Inglesi, San Remo
Ligurien

Pris:
390 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
85 m2
Ref.nr
CCHIL2T29

Dela

Till toppen