Renoverat och rustikt byhus i historiska stadskärnan i Chiusanico

I den historiska stadskärnan i Chiusanico, karakteristisk och rymlig lägenhet till salu i 4 våningsplan renoverad med smak och stil, samt med kärlek för detaljer. 15 km till havet och stränderna. Bra pris för denna rustika lägenhet i ett större byhus. Bör ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet och byhus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
300 m2
Rumsbeskrivning
Denna lägenhet består av:

Bottenvåningen om ca 180 m2 ännu inte återställld, förutom det tekniska rummet, det finns sex andra rum att utnyttja. Denna våning nås från en intern trappa från hallen på andra våningen eller genom direkt åtkomst från utsidan.

Andra våningen en rymlig och bekväm hall som leder till köket och matsalen och det rymliga vardagsrummet med öppen spis som angränsar till tre sovrum och ett förråd. Även gästtoalett på denna våning.

Tredje våningen, med ingång från trappan som ligger på andra våningen, finns en vacker terrass om ca. 50 kvm. där du kan njuta av panoramautsikt som sträcker sig från havet till bergen och ett litet, men fullt utrustat kök.

I källaren finns en vedbod och en källare som behöver renoveras.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-4 av 4, hiss finns ej
Allmänt
I den historiska stadskärnan i Chiusanico, karakteristisk och rymlig lägenhet till salu i 4 våningsplan renoverad med smak och stil, samt med kärlek för detaljer. 15 km till havet och stränderna. Bra pris för denna rustika lägenhet i ett större byhus. Bör ses!

Byggnad

Byggnadstyp
Byhus 3-plan med källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1350 m2
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Chiusanico är en kommun och by i provinsen Imperia i Ligurien, som ligger ca. 90 km sydväst om Genua och ca. 10 km nordväst om Imperia. I Chiusanico är en historisk typisk ligurisk byn, som smälter perfekt in i den underbara omgivningen med de gröna kullarna och vackra olivlundar bakom Imperia.Chiusanico gränsar till följande kommuner: Borgomaro, Caravonica, Cesio, Chiusavecchia, Diano Arentino, Lucinasco, Pontedassio, Stellanello och Testico.
Kommunikation
Nice flygplats: 107 km.
San Remo: 49 km.
Imperia: 10 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Chiusanico
Ligurien

Pris:
259 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
1350 m2
Ref.nr
CCHIL6Q67

Dela

Till toppen