Rymlig villa med två lägenheter och underbar havsutsikt i Imperia

Denna eleganta villa till salu ligger på en kulle i området Capo Berta i Imperia. Villan har en underbar och förtrollande utsikt över havet och staden. Villan är uppdelad i två lägenheter och förbinds med en intern trappa. Villan är omgiven av en grönskande trädgård med vackra planteringar. Genom ett stort område som används för parkering når man även en liten pool som ligger i ett begränsat och soligt område. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 5 sovrum
Boarea
300 m2
Rumsbeskrivning
Den eleganta villa i Imperia är uppdelad idag på två lägenheter enligt följande:

Lägenheten på nedre våningen består av ett rymligt vardagsrum med öppen spis och ett separat kök, tre fina sovrum och två stora badrum, en stor vacker terrass med en fantastisk utsikt över havet som omges av en trevlig och frodig vegetation.

Lägenheten på den övre våningen har ett vardagsrum med öppen spis, uppdelat i vardagsrum och matplats, ett välutrustat kök, två stora sovrum samt en mindre för gäster, ett badrum och ett eget badrum i sovrummet, en stor uteservering med arkader med grillplats där du kan njuta av en verkligt enastående utsikt över havet omgiven av grönska i trädgården med en stor gräsmatta, där det även nås från köket, omgiven av träd och häckar.
Kök
Ett fullt utustat kök på vardera plan.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Denna eleganta villa till salu ligger på en kulle i området Capo Berta i Imperia. Villan har en underbar och förtrollande utsikt över havet och staden. Villan är uppdelad i två lägenheter och förbinds med en intern trappa. Villan är omgiven av en grönskande trädgård med vackra planteringar. Genom ett stort område som används för parkering når man även en liten pool som ligger i ett begränsat och soligt område.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1000 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Stor terrasss och liten pool. Parkeringsplats på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns i vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen finns den gamla stadsdelen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsiktenen över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet.

Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
3 km till havet och stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
1 200 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
300 m2
Tomtarea:
1000 m2
Ref.nr
CCHIL6V60

Dela

Till toppen