Vackert nyare byggt Townhouse i Diano Marina med havsutsikt

Vackert nyare byggt Townhouse i 2 plan i Diano Marina och med vacker havsutsikt. Huset är beläget i bostadsområdet Capo Berta, med nya och väl inredda hus med vacker havsutsikt. Detta nya radhus säljs fullt möblerat med med hög kvalitet och fina detaljer. Det är möjligt att anlägga en liten pool intill uteplatsen. Fastigheten har en privat parkeringsplats framför huset i det gemensamma parkeringsområdet. Access med grind och med videotelefon. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea + Biarea
80 m2 + 10 m2
Rumsbeskrivning
Townhouse i två plan, från ingången på baksidan ligger entrén och vardagsrumme, som delats in i ett vardagsrum med altandörrar till inglasad balkong (loggia) och en ljus matsal med utsikt över Diano Marinabukten och Medelhavet, som leder till den vackra terrassen om ca 50 m2 delvis täckt med en pergola i trä. Ett fullt utrustat kök. Utsikten över havet, särskilt vid terrassen är det säregna kännetecken för detta vackra Townhouse.

På nedre våningen, som du når genom en trappa inne i huset, har två sovrum som används med ett sovrum med dubbelsäng och det andra sovrummet med två stycken våningssängar, men användningen kan enkelt anpassas och ändras efter behov. Båda våningsplanen har ett badrum, samt ett förråd på nedre våningen och ett källarförråd utanför.
Kök
Ett fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vackert välskött nyare byggt Townhouse i 2 plan i Diano Marina och med vacker havsutsikt. Huset är beläget i bostadsområdet Capo Berta, med nya och väl inredda hus med vacker havsutsikt. Detta nya radhus säljs fullt möblerat med med hög kvalitet och fina detaljer. Det är möjligt att anlägga en liten pool intill uteplatsen. Fastigheten har en privat parkeringsplats framför huset i det gemensamma parkeringsområdet. Access med grind och med videotelefon.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ:
Liten trädgård och terrass

Tomtbeskrivning
Möjlighet att anlägga mindre pool.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Diano Marina är en tvättäkta badort på Liguriens västra del, nära gränsen till Frankrike. Området kallas för "blomsterrivieran" och är känd för sina fina sandstränder, frodiga omgivningar och det milda klimatet. Lägg där till ett stort utbud av restauranger, butiker och kaféer. Gå inte miste om höjdpunkten i juni: Den stora blomsterfestivalen, då stadens fylls med blommor och gator och torg täcks av miljontals blommor.Varje tisdag förmiddag är det gatumarknad i staden.
Kommunikation
Nice flygplats: 102 km.
San Remo: 44 km.
Närservice
All service finns i Diano Marina, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Diano Marina
Ligurien

Pris:
450 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
80 m2
Biarea:
10 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCHIL6V67

Dela

Till toppen