Rymlig stilig 6-rums etagevåning med rymlig terrass och havsutsikt

Rymlig stilig 6-rums etagevåning med hela 5 sovrum på nästöversta och översta våningen i en mindre inhägnad byggnad på Via Solaro, ett mycket eftertraktat och elegant område av San Remo. Lägenheten är på två våningar och består av: Entré och hall, stort vardagsrum med matsalsdel och utgång till stor terrass med sydvästligt läge och fin havsutsikt, stort kök med rymlig matplats två sovrum med balkong, badrum och tvättstuga. På övervåningen finns ytterligare tre stora sovrum och två badrum. Ett privat garage och en användbar vinkällare ingår också. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum
Boarea
125 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten är på två våningar och består av: Entré och hall, stort vardagsrum med matsalsdel och utgång till stor terrass med sydvästligt läge och fin havsutsikt, stort kök med rymlig matplats, två sovrum med balkong, badrum och tvättstuga. På övervåningen finns ytterligare tre stora sovrum och två badrum.
Kök
Fullt utrustat kök med rymlig matplats.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3-4 av 4, hiss finns ej
Allmänt
Rymlig stilig 6-rums etagevåning med hela 5 sovrum på nästöversta och översta våningen i en mindre inhägnad byggnad på Via Solaro, ett mycket eftertraktat och elegant område av San Remo. Lägenheten är på två våningar och består av: Entré och hall, stort vardagsrum med matsalsdel och utgång till stor terrass med sydvästligt läge och fin havsutsikt, stort kök med rymlig matplats, två sovrum med balkong, badrum och tvättstuga. På övervåningen finns ytterligare tre stora sovrum och två badrum. Ett privat garage och en användbar vinkällare ingår också.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage och källare
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas

Närområde

Allmänt
Den gamla delen av San Remo, som kallas "La Pigna" är beläget i hjärtat av staden, runt det stora torget Piazza Eroi Sanremesi (där nu den berömda marknaden finns), med utsikt över staden och havet och omges av medeltida murar . Runt den typiska liguriska konstruktionen av labyrinter med typiska gränder och ljusa torg med små butiker, restauranger och caféer.

En gång i tiden den romerska utvecklingen Matutia'or Villa Matutiana som under tidig medeltid expanderade till San Remo när befolkningen flyttade till högre terräng. Adeln byggde ett slott och muromgärdade byn La Pigna för att skydda staden från Saracen's räder. Först under greven av Ventimiglia, passerade samhället senare herravälden av Genua's biskopar. År 1297 såldes staden till Doria och de Mari's familjer. Det blev en fri stad under andra halvan av 1500-talet, varefter den expanderade till Pigna backen och mot Saint Syrus katedralen. Den nästan perfekt bevarade Gamla sta'n finns kvar i våra dagar.
Kommunikation
950 m till stranden.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Via Solaro, San Remo
Ligurien

Pris:
580 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
125 m2
Ref.nr
CCHIL2Q22

Dela

Till toppen