Rustikt stort karakteristiskt lanthus med pool och vacker trädgård

Rustikt stort och karakteristiskt lanthus med pool och vacker trädgård på landet precis utanför Lucinasco, i inlandet av Imperia, ca 18 km från havet, bara några steg från den gamla byn nära den berömda sjön och kyrkan från 1700-talet. Ett hus med charm med stor potential för er som söker ett privat och lugnt läge, men också för er som söker ett möjligt B&B-hus. Detta stora och karakteristiska hus på landet erbjuder generöst med utrymmen, som i mitten av 70-talet inhyste en välkänd restaurang. De nuvarande ägarna har renoverat och ändrat huset till vacker rustik karaktär. Ett stort antal stora fönster formade med romerska bågar och som erbjuder en fantastisk utsikt över Alperna och kullarna och det blå Liguriska havet i fjärran. Bra pris för denna fastighet. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 100 m2
Rumsbeskrivning
Man kommer in till ett rymliga vardagsrum med matsal om ca 100 m2. uppdelat med en trävägg och fönster i matsal och med TV och läsrum. Härifrån passerar man Master bedroom som också har två stora fönster som erbjuder olika vyer (kullar och berg). Detta rum är nu uppdelad med en stor garderob område. Från det stora vardagsrummet finns också tillgång till kök och matplats, som är det näst största området i huset om ca 60 m2.

Köket är inrett ned god smak och erbjuder alla typer av köksutrustning och verktyy. I anslutning till köket är gästrummet med eget badrum och utrymmet som skiljer köket från de andra rummen används idag som kontor. Två stora badrum om ca 10 och 11 m2. vardera, är tillgängliga för ägaren och gäster.

Huset erbjuder gott om utrymme i källaren med en vinkällare och förrådsrum och en veranda som används som ett garage med möjlighet att parkera minst 5 - 6 bilar.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plans lanthus med källarplan
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Puts och sten
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt stort och karakteristiskt lanthus med pool och vacker trädgård på landet precis utanför Lucinasco, i inlandet av Imperia, ca 18 km från havet, bara några steg från den gamla byn nära den berömda sjön och kyrkan från 1700-talet. Ett hus med charm med stor potential för er som söker ett privat och lugnt läge, men också för er som söker ett möjligt B&B-hus. Detta stora och karakteristiska hus på landet erbjuder generöst med utrymmen, som i mitten av 70-talet inhyste en välkänd restaurang. De nuvarande ägarna har renoverat och ändrat huset till vacker rustik karaktär. Ett stort antal stora fönster formade med romerska bågar och som erbjuder en fantastisk utsikt över Alperna och kullarna och det blå Liguriska havet i fjärran. Bra pris för denna fastighet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1500 m2
Typ: Trädgård, pool och terrasser
Tomtbeskrivning
Tomten är på ca 1 500 m2, väl inhägnad och erbjuder olika områden och det finns 4 terrasser på olika sidor av huset, som gör att man kan njuta av sol eller skugga. En utomhuspool (7,30 m x 3,40 m). En oas av lugn i de gröna kullarna fylld med vackra olivträd av sorten "Taggiasca". En vacker Medelhavsinspirerad trädgård med bl. a. palmträd.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

3 000 liter nergrävd gastank.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Lucinasco är en kommun och by i provinsen Imperia i den italienska regionen Ligurien och ligger cirka 90 km sydväst om Genua och cirka 11 km nordväst om Imperia. Per den 31 december 2004 hade Lucinasco en befolkning på 268 invånare och ett område på 8,2 km2. Byn Borgoratto tillhör också Lucinasco.Lucinasco gränsar till följande kommuner: Borgomaro, Chiusanico, Chiusavecchia, Pontedassios och Vasia.
Kommunikation
Nice flygplats: 110 km.
San Remo: 52 km.
Imperia: 11 km.
Närservice
All service finns i Lucinasco, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Lucinasco
Ligurien

Pris:
490 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
200 m2
Biarea:
100 m2
Tomtarea:
1500 m2
Ref.nr
CCHIL6V68

Dela

Till toppen