Villa med två lägenheter till salu i Castellaro helt omgiven av natur

Villa med två lägenheter till salu i Castellaro helt omgiven av natur. Fantastisk villa inbäddad bland Castellaros fridfulla olivträd, en sann representation av elegans och frid. Denna fastighet erbjuder en fridfull kombination av isolering och enkel tillgång till byarna Castellaro och Pompeiana. Villan är belägen på den främsta kullen nära Castellaro Golf Resort, med hisnande havsutsikt. Dess sydostorientering säkerställer optimalt solljus, vilket gör den stora terrassen till en njutning året runt. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea:
151 m2
Rumsbeskrivning
Villan är på två plan förbundna med en intern trappa och är för närvarande uppdelad i två fristående lägenheter, som var och en erbjuder unik charm och komfort.

På bottenvåningen finns två mysiga sovrum, ett integrerat kök och vardagsrum och ett badrum, allt designat för komfort och praktiska egenskaper. Utrymmet sträcker sig utomhus till en rymlig, kaklad terrass och trädgård, som länkar huvudhuset till ett helt privat beroende. Detta extra utrymme har ett rymligt vardagsrum med kök, ett badrum och ett sovrum, som erbjuder mångsidighet och avskildhet. Övervåningen i villan presenterar ett stort vardagsrum, ett sovrum, ett badrum och ett kök. Den stora terrassen erbjuder panoramautsikt över olivlundarna och Medelhavslandskapet och förvandlas till en härlig liten terrass som följer villans profil.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Sten och tegel.
Fasad: Puts. och sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Trä.
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Villans nuvarande disposition i olika lägenheter, tillsammans med närvaron av en tvättstuga, tillför en otrolig attraktionskraft till den här fastigheten som är till salu, vilket gör den särskilt attraktiv som investering, särskilt för korttidsuthyrning till turister.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Parkering
Ett bekvämt garage kopplat till bottenvåningen med ett stort förråd, där tvättstugan är bekvämt belägen.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Castellaro
Ligurien

Pris:
590 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
151 m2
Tomtarea:
2 000 m2
Ref.nr
CCHIL7V12

Dela

Till toppen