Townhouse till salu inbäddat i centrum av Riva Ligure

Townhouse till salu inbäddat i centrum av Riva Ligure. Upptäck charmen i Riva Ligure, en en gång typisk fiskarby på västra Rivieran som har behållit sin historiska tjusning. Det vackra Medelhavet förbinder perfekt sandstränderna med de karakteristiska smala gatorna med sina typiska barer och restauranger. Denna dolda pärla ligger uppflugen bland hustaken i byn och erbjuder en panoramautsikt som verkligen tar andan ur er. Detta hus till salu i Riva Ligure är er möjlighet att omfamna livet året runt, njuta i solen och bli förtrollad av Medelhavet. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
98 m2
Rumsbeskrivning
En trappa leder er upp till entrén. På första våningen finns ett öppet utrymme med fullt utrustat kök och vardagsrum, ett mysigt sovrum som kännetecknas av eleganta valv och ett badrum komplett med ett modernt hydromassagebadkar. På andra våningen finns det andra sovrummet med access till en terrass med en magisk havsutsikt.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
2 av 2, hiss finns
Allmänt
Townhouse till salu inbäddat i centrum av Riva Ligure. Upptäck charmen i Riva Ligure, en en gång typisk fiskarby på västra Rivieran som har behållit sin historiska tjusning. Det vackra Medelhavet förbinder perfekt sandstränderna med de karakteristiska smala gatorna med sina typiska barer och restauranger. Denna dolda pärla ligger uppflugen bland hustaken i byn och erbjuder en panoramautsikt som verkligen tar andan ur er. Detta hus till salu i Riva Ligure är er möjlighet att omfamna livet året runt, njuta i solen och bli förtrollad av Medelhavet.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Fönster: 1-glasfönster.

Närområde

Allmänt
Riva Ligure är en liten, pittoresk kustort vid kusten i Ligurien. Många byar vid kusten och i inlandet grundades före eller under den romerska perioden och gamla bevarade ruiner ger bevis på detta. Naturälskare kan gå långa promenader genom olivlundar, men också genom vingårdar och kastanjeskogar. Den angränsande orten Castellaro har en fantastisk golfbana. Längs kusten hittar du en ny cykelväg med fin panoramavy över Medelhavet och den vackra dramatiska kusten.
Kommunikation
Nice flygplats: 76 km.
San Remo: 11 km.
Imperia: 17 km.
Närservice
All service, restauranger, kaféer, affärer, snabbköp, post, bank m.m. finns i Riva Ligure.
Parkering
Parkeringsmöjligheter finns i Riva Ligure.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Riva Ligure
Ligurien

Pris:
450 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
98 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL7T11

Dela

Till toppen