Utsökt 4-rumslägenhet med stor terrass och havsutsikt till salu i Bordighera

Utsökt 4-rumslägenhet med stor terrass och havsutsikt till salu i Bordighera, bara några få meter från det vackra blå Medelhavet. Med sin stora terrass och enastående utsikt över Ospedalettibukten, är denna exceptionella lägenhet belägen på den eftertraktade näst sista våningen i en trevlig byggnad med personlig concierge-service designad för en lyxig livsstil, efter att ha genomgått en omfattande renovering som använt förstklassiga material för att garantera komfort och design. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 3 sovrum
Boarea:
110 m2
Rumsbeskrivning
En entré öppnar upp till ett ljust vardagsrum med fullt utrustat kök och en fönsterdörr som ramar in utsikten över havet. Lägenheten har ett Master bedroom med eget badrum, två andra smakfullt inredda sovrum, ett andra badrum och ett mångsidigt förvaringsutrymme som fungerar som tvättstuga. Varje rum vetter mot terrassen där man kan njuta av utsikten över Medelhavet och stranden, som ligger endast en kort promenad bort.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 5, hiss finns
Allmänt
Den sofistikerade atmosfären i denna lägenhet som är till salu i Bordighera speglas av de sömlösa släta dörrarna, eleganta solskydd, parkettgolv, moderna dubbelglasade fönsterramar av PVC, energieffektiv LED-belysning och klimatkontrollerad luftkonditionering. Genomtänkt inredning av lägenheten till salu i Bordighera inkluderar skräddarsydda möbler som maximerar det praktiska utan att ge avkall på stilen.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus källarplan
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
A/C.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Med två tillhörande täckta parkeringsplatser och ett bekvämt källarförråd.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Bordighera
Ligurien

Pris:
420 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
110 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CCHIL3Q34

Dela

Till toppen