Underbar stenvilla med pool och fantastisk utsikt till salu i Pontedassio

Underbar stenvilla med pool och fantastisk utsikt till salu i Pontedassio. Landsbygden i Imperia är en underbar plats: romantiska kullar prickade med olivträd och formade av typiska liguriska terrasser. På denna vackra plats, endast 20 minuter från Medelhavet, i en liten och charmig by Pontedassio. En underbar stenvilla till salu. Villan till salu i Pontedassio är belägen i ett dominerande läge med en otrolig utsikt över de gröna kullarna med de omgivande byarna bort mot havet. Utsikten från huset är helt fantastisk, tack vare de många fönstren som skapar en naturlig anslutning till landskapet. Villan som är till salu har nyligen renoverad med expertis och med högkvalitativ konstruktion. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 till 5 sovrum
Boarea:
390 m2
Rumsbeskrivning
Huset är fördelad på två våningar och erbjuder stor funktionalitet mellan vardagsrum och sovrum, förutom ett helt fristående gästhus som är användbart för vänner och gäster. Med entréhall, vardagsrum, lounge, kök med matplats, fyra sovrum, tre badrum, tvättstuga och flertalet yttre terrasser.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Uppvärmning
Centralvärme.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Natursten.
Stomme: Sten.
Fasad: Sten.
Fönster: 2-glasfönster.
Bjälklag: Trä.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Underbar stenvilla med pool och fantastisk utsikt till salu i Pontedassio. Landsbygden i Imperia är en underbar plats: romantiska kullar prickade med olivträd och formade av typiska liguriska terrasser. På denna vackra plats, endast 20 minuter från Medelhavet, i en liten och charmig by Pontedassio. En underbar stenvilla till salu. Villan till salu i Pontedassio är belägen i ett dominerande läge med en otrolig utsikt över de gröna kullarna med de omgivande byarna bort mot havet. Utsikten från huset är helt fantastisk, tack vare de många fönstren som skapar en naturlig anslutning till landskapet. Villan som är till salu har nyligen renoverad med expertis och med högkvalitativ konstruktion.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 200 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Pontedassio (liguriska: Puntedassce eller Puntedasce) är en kommun i provinsen Imperia i den italienska regionen Ligurien. Pontedassio är belägen ca 90 km sydväst om Genua och ca 6 kilometer norr om Imperia. Den 31 december 2004 hade Pontedassio en befolkning på 2 159 invånare och en areal om 14,5 km2. Pontedassio gränsar till följande kommuner: Chiusanico, Chiusavecchia, Diano Arentino, Imperia, Lucinasco och Vasi.
Kommunikation
Nice flygplats: 100 km.
Imperia: 6 km.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Pontedassio
Ligurien

Pris:
600 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
390 m2
Tomtarea:
1 200 m2
Ref.nr
CCHIL6V13

Dela

Till toppen