Prestigefylld villa med pool till salu i Bordighera

Prestigefylld villa med pool till salu i Bordighera. Bakom en framstående provensalsk fasad, med robusta karaktäristiska stenväggar, eleganta utrymmen och ett subtilt arvsfärgschema kombinerat med en utmärkt mångsidig layout för att skapa ett imponerande familjehem, presenterar vi denna charmiga villa till salu i Bordighera. Omgiven av en välskött trädgård på en tomt om cirka 1 800 m2 med mogna träd, buskar och perfekt välskött gräsmatta och jacuzzi, med en dominerande position, med utsikt över den fascinerande panoramautsikten över Medelhavet bort mot den franska kusten. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 sovrum
Boarea:
424 m2
Rumsbeskrivning
Boendet för denna villa till salu i Bordighera ligger huvudsakligen över två våningar med cirka 200 m2 golvyta. På bottenvåningen möts vi av den rymliga entréhallen med garderober som öppnar upp mot det ljusa och modernt inredda vardagsrummet, ett exceptionellt kök är mycket välutrustat med skräddarsydda skåp, avancerade bänkskivor och integrerade vitvaror. Med franska dörrar som leder till vinterträdgården, gör dess anmärkningsvärda dimensioner den perfekt lämpad för familjemåltider och underhållning, ett sovrum och ett badrum. Tre berömvärda sovrum sträcker sig över den övre våningen och producerar ett överflöd av överlägset boende. Det största sovrummet med inbyggd klädkammare och eget badrum och tillgång till balkongen, ytterligare två sovrum och ett badrum kompletterar den första nivån. Den nedre våningen om ca. 140 m2 omfattar tvättstuga, ett förråd och ett stort anpassningsbart rum samt ett stort garage som rymmer upp till fyra bilar. Trädgården är perfekt utrustad med ett utekök. Bara några steg från huvudbostad hittar vi en vacker gästlägenhet som kan ta emot familj och vänner för att njuta av det vackra och unika milda klimatet i den liguriska regionen. kostnadseffektivitet, klassificeras som A+-klass.

Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källarplan
Uppvärmning
Centralvärme.
Ventilation
A/C.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts. och sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Prestigefylld villa med pool till salu i Bordighera. Bakom en framstående provensalsk fasad, med robusta karaktäristiska stenväggar, eleganta utrymmen och ett subtilt arvsfärgschema kombinerat med en utmärkt mångsidig layout för att skapa ett imponerande familjehem, presenterar vi denna charmiga villa till salu i Bordighera.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 800 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Ett stort garage som rymmer upp till fyra bilar.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
2 900 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
424 m2
Tomtarea:
1 800 m2
Ref.nr
CCHIL3V78

Dela

Till toppen