Etagevåning rymlig 4:a i Bordighera inte långt från stadens centrum

Etagevåning rymlig 4:a i Bordighera inte långt från stadens centrum och det är i ett litet hus med bara 4 lägenheter. Lägenheten renoverades för några år sedan och man njuter av sol från morgon till kväll från nedre och övre terrassen. Lägenheten är på två våningar och består av: Entré, vardagsrum med terrass, kök, två sovrum och två badrum. På övervåningen finns ett stort rum med ett badrum. En privat härlig trädgård och ett garage ingår också. Med mycket låg samfällighetsavgift och lägenheten är belägen på en privat och tyst väg. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum
Boarea
100 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten är på två våningar och består av: Entré, vardagsrum med terrass, kök, två sovrum, ett av dem används idag som kontor och två badrum. På övervåningen finns ett stort rum, används idag som sovrum med ett badrum. En privat härlig trädgård och ett garage ingår också.
Kök
Fullt utrustat modernt inrett kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1-2 av 3, hiss finns ej
Allmänt
Etagevåning rymlig 4:a i Bordighera inte långt från stadens centrum och det är i ett litet hus med bara 4 lägenheter. Lägenheten renoverades för några år sedan och man njuter av sol från morgon till kväll från nedre och övre terrassen. Lägenheten är på två våningar och består av: Entré, vardagsrum med terrass, kök, två sovrum och två badrum. På övervåningen finns ett stort rum med ett badrum. En privat härlig trädgård och ett garage ingår också. Med mycket låg samfällighetsavgift och lägenheten är belägen på en privat och tyst väg.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med garage
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas lackerad aluminium

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: På förfrågan.
Fastighetsskatt: På förfrågan.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Bordighera
Ligurien

Pris:
325 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
100 m2
Ref.nr
CCHIL3Q21

Dela

Till toppen