Vacker påkostad 1-plansvilla med källare och pool i Imperia

Vacker påkostad 1-plansvilla med källare och pool i Imperia, bara 2 km från havet och som omfamnas av en fantastisk trädgård perfekt underhållen. Villa med elegant design och charm med pool och relaxområde med vacker solterrass och pergolor. Perfekt underhållen tomt, bestående av cirka 2 500 m2 trädgård där det finns områden för avkoppling, fruktträdgårdar och ett stort område för relax vid privat pool. Villan präglas av en mycket hög byggkvalitet och en otrolig charm som ger ett stort värde till denna exceptionella egendom. Två separata delar av villan som gör att man kan hyra ut eller till gäster. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
290 m2
Rumsbeskrivning
Vilan består av ett stort vardagsrum med kök och stor utsikt över trädgården, två stora sovrum, varav ett sovrum med klädkammare och ett badrum med jacuzzi och dusch. Den andra delen av villan består av ett stort vardagsrum med öppet kök, två sovrum och ett badrum. Denna lösning möjliggör en stor integritet och möjlighet att hyra ut ena delen av villan alt. för gäster.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass C
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Vacker påkostad 1-plansvilla med källare och pool i Imperia, bara 2 km från havet och som omfamnas av en fantastisk trädgård perfekt underhållen. Villa med elegant design och charm med pool och relaxområde med vacker solterrass och pergolor. Perfekt underhållen tomt, bestående av cirka 2 500 m2 trädgård där det finns områden för avkoppling, fruktträdgårdar och ett stort område för relax vid privat pool. Villan präglas av en mycket hög byggkvalitet och en otrolig charm som ger ett stort värde till denna exceptionella egendom. Två separata delar av villan som gör att man kan hyra ut eller till gäster.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 500 m2
Typ:
Trädgård, pool och terrass

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
795 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
290 m2
Tomtarea:
2 500 m2
Ref.nr
CCHIL6V32

Dela

Till toppen