Charmigt renoverat Townhouse i 3 plan med stor övre terrass

Charmigt renoverat Townhouse i 3 plan med stor övre terrass om 20 m2 och tillhörande trädgård om hela 800 m2 till salu i Prelà vid de liguriska kullarna. Belägen i frodig vegetation mindre än 20 minuter från havet. Ett hus i tre våningar perfekt renoverat. Underbara utomhusområden, en fantastisk terrass med utsikt på taken i den lilla byn och med en öppen panoramautsikt 360 ° över bergen och den gröna orörda dalen. Härifrån kan man njuta av en trevlig sommarbris. En stor innergård från bottenvåningen som erbjuder en vacker tillflyktsort, där man njuter av skugga och rofylld miljö. Det charmiga liguriska huset i de liguriska kullarna kan delas upp i 2 lägenheter. Det är ett idealiskt boende med hög standard och har ett parkeringsområde där man kan parkera flera bilar samt en tillhörande tomt om ca. 800 m2, några minuters promenad bort, där det finns flera fruktträd. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska Rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska Rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
10 rum varav 5 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 125 m2
Rumsbeskrivning
Entré, vardagsrum, två kök, två lounger, vardagsrum, kontor, fem sovrum, fyra badrum, en övre terrass och terrasser i innergården. Källarplan med förråd.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 3 plan
Uppvärmning
El
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmigt renoverat Townhouse i 3 plan med stor övre terrass om 20 m2 och tillhörande trädgård om hela 800 m2 till salu i Prelà vid de liguriska kullarna. Belägen i frodig vegetation mindre än 20 minuter från havet. Ett hus i tre våningar perfekt renoverat. Underbara utomhusområden, en fantastisk terrass med utsikt på taken i den lilla byn och med en öppen panoramautsikt 360 ° över bergen och den gröna orörda dalen. Härifrån kan man njuta av en trevlig sommarbris. En stor innergård från bottenvåningen som erbjuder en vacker tillflyktsort, där man njuter av skugga och rofylld miljö. Det charmiga liguriska huset i de liguriska kullarna kan delas upp i 2 lägenheter. Det är ett idealiskt boende med hög standard och har ett parkeringsområde där man kan parkera flera bilar samt en tillhörande tomt om ca. 800 m2, några minuters promenad bort, där det finns flera fruktträd.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 930 m2
Typ:
Byggnadsyta, trädgård och terrasser

Tomtbeskrivning
Pool med solterrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Prelà är en kommun och by i provinsen Imperia i regionen Ligurien, som ligger cirka 100 kilometer sydväst om Genua och ca 9 kilometer nordväst om provinshuvudstaden Imperia. År 2004 hade kommunen en befolkning på 497 invånare och ett område om 15,4 km2.Prelà gränsar till följande kommuner: Borgomaro, Carpasio, Dolcedo, Montalto Ligure och Vasia. 11 km till Medelhavet och strand.Prelà är en charmig by inbäddad på landsbygden på den västliga delen av Italienska rivieran, som förkroppsligar skönheten och lugnet i dess omgivningar. Ni kommer att upptäcka en vacker blandning av rustik charm och moderna bekvämligheter här. Fördjupa er i bylivets långsamma tempo, där ni kan besöka lokala marknader, äta utmärkt ligurisk mat och bli välkomnad av den vänliga lokalbefolkningen.
Kommunikation
Nice flygplats: 101 km.
San Remo: 43 km.
Imperia: 9 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Kedjehus

Prelà
Ligurien

Pris:
355 000 EUR
Antal rum:
10
Boarea:
200 m2
Biarea:
125 m2
Tomtarea:
930 m2
Ref.nr
CCHIL6Q98

Dela

Till toppen