Rustikt lanthus i den lilla byn Caso bara få minuter till Alassio

Rustikt lanthus i den lilla byn Caso bara några få minuter med bil från stränderna i Alassio och de kända golfbanorna i Garlenda. Huset kännetecknas av en stark geometri, med stenfasad, som är förankrad i sin historia av att tidigare ha varit en kvarn. Tomt om ca. 2 500 m2 med 150 olivträd, som producerar ca. 300 liter olivolja. Huset har 3 våningar anslutna med en fin spiraltrappa med skiffersteg. Möjligt att bygga ut med ett godkänt projekt på 120 m2 byggarea och två garage om 40 m2 byggarea vardera. En fastighet nära kustorten Alassio, stränderna och de stora attraktionerna på Italienska rivieran. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska Rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 till 5 sovrum
Boarea:
70 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen består av entré till ett rymligt vardagsrum med öppen spis, kök och matsal med utgång till trädgården och ett stort och användbart skafferi.

På andra våningen finns 3 sovrum, 2 badrum, samt ett omklädningsrum. från terrassen tillägnad Master bexdroom fhar panoramavy över dalen, bort mot golfbanorna Garlenda och Villanova.

Övre våningen har ett stort öppet utrymme som lämpar sig för flera användningsområden, till exempel avkopplingsområde, filmrum eller fler sovrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plans lanthus
Uppvärmning
Gas
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Sten och tegel
Fasad: Stenfasad
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rustikt lanthus i den lilla byn Caso bara några få minuter med bil från stränderna i Alassio och de kända golfbanorna i Garlenda. Huset kännetecknas av en stark geometri, med stenfasad, som är förankrad i sin historia av att tidigare ha varit en kvarn. Tomt om ca. 2 500 m2 med 150 olivträd, som producerar ca. 300 liter olivolja. Huset har 3 våningar anslutna med en fin spiraltrappa med skiffersteg. Möjligt att bygga ut med ett godkänt projekt på 120 m2 byggarea och två garage om 40 m2 byggarea vardera. En fastighet nära kustorten Alassio, stränderna och de stora attraktionerna på Italienska rivieran.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 2 500 m2
Typ:
Trädgård och mark

Tomtbeskrivning
150 olivträd på tomten som ger ca. 300 liter olivolja.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Caso är en by i kommunen Alassio, i provinsen Savona, i regionen Ligurien. Byn ligger 4 km från kustorten Alassio.
Kommunikation
Nice flygplats: 128 km.
San Remo: 70 km.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Caso
Ligurien

Pris:
490 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
70 m2
Tomtarea:
2 500 m2
Ref.nr
CCHIL4V10

Dela

Till toppen