Rymlig villa på 2 plan med källare i Dolceaqua med panoramavy

Rymlig villa på 2 plan med källare på en kulle och med panoramautsikt över Dolceacqua, inlandet i Bordighera, Ligurien. Elegant villa till salu helt renoverad med bibehållen rustik karaktär, omgiven av en tomt om 6 855 m2 planterad med olivträd och typiska liguriska växter. Bara 20 minuter från havet, och bara 8 minuter från centrum och alla bekvämligheter i Dolceacqua. 25 m2 separta annex perfekt för gäster eller som poolhus om ni bestämmer er för att anlägga pool. 3 parkeringsplatser nära garaget. Bör definitivt ses! Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea + Biarea
200 m2 + 80 m2
Rumsbeskrivning
Väldisponerad villa bestående av:

Bottenvåningen är omgiven av en terrass och omfattar ingång direkt från verandan till vardagsrum, kök med matplats med utsikt över en annan veranda och ett badrum

Övre våningen består av stort sovrum med eget badrum och utgång till terrass, ett sovrum med badrum och ytterligare terrass.

Källarplan: Förråd, tvättstuga och garage.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Rymlig villa på 2 plan med källare på en kulle och med panoramautsikt över Dolceacqua, inlandet i Bordighera, Ligurien. Elegant villa till salu helt renoverad med bibehållen rustik karaktär, omgiven av en tomt om 6 855 m2 planterad med olivträd och typiska liguriska växter. Bara 20 minuter från havet, och bara 8 minuter från centrum och alla bekvämligheter i Dolceacqua. 25 m2 separta annex perfekt för gäster eller som poolhus om ni bestämmer er för att anlägga pool. 3 parkeringsplatser nära garaget. Bör definitivt ses!

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 6 855 m2
Typ:
Trädgård och mark

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Drygt 7 km från havet ligger den vackra byn Dolceacqua. Skönheten i Dolceacqua var känd av utländska resenärer redan under förra sekelskiftet. Ån Nervia delar byn i två delar: Den äldsta delen," La Terra " återfinns nedanför slottet och husen ligger i koncentriska cirklar. På andra sidan ån ligger Borgo, också av medeltida ursprung, med ett monument som kallas "Monumento Alla Capra". Som i en saga, mystisk och förtrollad, smala gränder går upp och ner och i kors, som i en labyrint, med mörka passager. Därför är besökare på Italienska rivieran definitivt tvungna att besöka Dolceacqua. "PonteVecchio" (den gamla bron) är en av de mest eleganta arkitektoniska verken, beskriven av Claude Monet som en juvel, och som förbinder de två delarna Terra och" Borgo ".
Kommunikation
Nice flygplats: 60 km.
San Remo: 22 km.
Närservice
All service finns i Dolceacqua, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Dolceacqua
Ligurien

Pris:
670 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
200 m2
Biarea:
80 m2
Tomtarea:
6 855 m2
Ref.nr
CCHIL5V29

Dela

Till toppen