Modern exklusiv villa med två lägenheter, studio och ett eget hem

Modern exklusiv villa med två lägenheter, studio och ett rymligt eget hem i en av de mest berömda och charmiga områdena av Ospedaletti, på den tidigare Formula One-banans sträckning, villa i jugendstil på fyra nivåer och med underbar panoramautsikt över havet och elegant välskött trädgården med typiska liguriska växter. Tack vare sitt läge är det bekvämt och enkelt att gå till fots till alla bekvämligheter och stranden, endast 300 meter bort. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
8 rum varav 5 till 6 sovrum
Boarea + Biarea
400 m2 + 50 m2
Rumsbeskrivning
Boendet i denna villa består av:
o Bottenvåningen är uppdelad i två lägenheter, var och en består av ett vardagsrum med utgång till verandan och trädgården, ett kök, ett sovrum och ett badrum, samt tvättavdelning, källare och garage för 2 bilar.
o Den andra våningen består av en entré, ett stort vardagsrum med matsal, ett kök och ett badrum, två terrasser och trädgård.
o Den tredje våningen består av två sovrum, två badrum, omklädningsrum, burspråk och en stor terrass
o Den tredje våningen är en studio med vardagsrum, pentry och badrum
Kök
Tre kök och ett pentry i studion.
Badrum
Sex badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Villa i 4 plan
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
A/C
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongplatta
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Modern exklusiv villa med två lägenheter, studio och ett rymligt eget hem i en av de mest berömda och charmiga områdena av Ospedaletti, på den tidigare Formula One-banans sträckning, villa i jugendstil på fyra nivåer och med underbar panoramautsikt över havet och elegant välskött trädgården med typiska liguriska växter. Tack vare sitt läge är det bekvämt och enkelt att gå till fots till alla bekvämligheter och stranden, endast 300 meter bort.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1000 m2
Typ: Trädgård och terrasser
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Ospedaletti - Rivierans pärla Ospedaletti, känd för sina rosor och nejlikor ligger på den liguriska kusten mellan San Remo och Bordighera på den italienska/franska gränsen. Ospedaletti är juvelen på Italienska Rivieran med skuggiga promenader genom blommande trädgårdar under tall, palmer och eukalyptusträd. Staden har fått sitt namn från att ett hospice för pilgrimer grundades i det 13:e århundradet av riddarna av Sankt Johannes av Jerusalem. Med sydlig utsikt över Medelhavet och skydd från norr av höga terräng och tallar, är platsen unik. Tack vare sitt läge har Ospedaletti året om ett s k "mikroklimatet". Det är inte alls ovanligt att ta lunch ute på stranden i januari. Med sin luft och milda temperaturer är Ospedaletti absolut en plats som kan avnjutas året runt. På grund av året-runt tempererat klimat blev det en viktigt kurort för kungligheter och de rika och berömda under förra sekelskiftet. Guidade både av sinaläkare och dåtidens stilprofeter, stannade aristokratin i Europa under vintermånaderna i denna vackra ort. Orten beskyddades av den internationella societeten, både aristokratin i Centraleuropa och eliten av världens kultur (Villa Sultana var det första casinot i Italien, öppnades år 1886 och stängdes år 1924). Framtiden för Ospedaletti är det nya "Marina di Baia Verde" i utbyggnadsetapp med en modern liten hamn, nya butiker, ett hotell med spaanläggning, en stor botanisk trädgård och ett designat vattenpalats. Den charmiga och historiska stadskärnan sträcker sig ner till havet med dess underbara fiskestugor som kantar stranden. Utmärkta restauranger och kaféer finns här, liksom i bostadsområdena som omges av färggranna trädgårdar. Befolkningen på cirka 3 650 inånare kan räknas upp till 10 000 under sommarmånaderna. Staden Ospedaletti omfattar cirka 514 hektar och förmåner från skydd mot kyla nordliga vindar från de omgivande kullarna som skyddar den naturliga viken. Staden har exceptionellt väder för området även under vintermånaderna, med ett årligt genomsnitt på 300 dagar av full sol, och medeltemperatur på 15 ° på vintern och 24 ° under sommaren. Genom sitt direkta söderläge i den lugna bukten har Ospedaletti maximal exponering från solen med ett högt genomsnittligt antal soltimmar även under vintern.
Kommunikation
Täta bussförbindelser ansluter Ospedaletti med Ventimiglia, San Remo och den charmiga staden Bordighera. San Remo ligger bara några minuter bort, liksom den italienska Autostradan som ger snabb tillgång till den internationella flygplatsen i Nice (35 min. körväg bort) i ena riktningen och Genua och Toscana i den andra riktningen.
Närservice
All service finns i Ospedaletti, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1 familjs friliggande

Ospedaletti
Ligurien

Pris:
1 950 000 EUR
Antal rum:
8
Boarea:
400 m2
Biarea:
50 m2
Tomtarea:
1000 m2
Ref.nr
CCHIL1V21

Dela

Till toppen