Villa till salu i Imperia med högkvalitativ finish och havsutsikt

Villa till salu i Imperia med högkvalitativ finish och havsutsikt. Villan till salu i Imperia är ett vackert presenterat och stilfullt fristående hus. Villan ligger på en förhöjd tomt om 1 850 m2, som garanterar imponerande utsikt över kusten och en härlig trädgård där det är möjligt att anlägga en fin pool. Villan till salu i Imperia är en ny konstruktion byggd enligt de högsta konstruktionsstandarderna som golvvärme och kylning i naturligt trä, solcellspaneler, eleganta och högpresterande träfönster och dörrar; allt byggt av ett känt byggföretag med 30 års garanti. Utomhusutrymmena i villan som är till salu i Imperia är väl tilltagna. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 till 5 sovrum
Boarea:
210 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av entré in till det eleganta vardagsrummet, med tillgång till uteplats, kök och badrum; en intern trappa leder till våningen nedanför som är tillägnad sovdelen med tre bekväma sovrum, ett fantastiskt badrum och flera serviceutrymmen som tvättstuga, gym, strykrum och tekniskt rum. Villan till salu i Imperia har också ett extra utrymme att vara färdig, designad för att bestå av vardagsrum, sovrum och badrum, perfekt för att utöka det nuvarande bostadsutrymmet eller för att skapa en andra autonom och separat lägenhet idealisk som en investering för uthyrning.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1-plansvilla med nedre plan
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag,
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts och sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Plåt.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Villa till salu i Imperia med högkvalitativ finish och havsutsikt. Villan till salu i Imperia är ett vackert presenterat och stilfullt fristående hus. Villan ligger på en förhöjd tomt om 1 850 m2, som garanterar imponerande utsikt över kusten och en härlig trädgård där det är möjligt att anlägga en fin pool. Villan till salu i Imperia är en ny konstruktion byggd enligt de högsta konstruktionsstandarderna som golvvärme och kylning i naturligt trä, solcellspaneler, eleganta och högpresterande träfönster och dörrar; allt byggt av ett känt byggföretag med 30 års garanti. Utomhusutrymmena i villan som är till salu i Imperia är väl tilltagna.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 850 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
850 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
210 m2
Tomtarea:
1 850 m2
Ref.nr
CCHIL6V02

Dela

Till toppen