Villa med pool till salu i Vallecrosia

Villa med pool till salu i Vallecrosia, vädstra Ligurien. Med en dominerande position över kustorten Vallecrosia och vacker utsikt över Medelhavet och bort mot närliggande Franska Rivieran, nedsänkt i sublim grönska. En fantastisk villa till salu med fantastisk pool och charmig trädgård på en tomt om 1 190 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
200 m2
Rumsbeskrivning
Denna villa till salu i Vallecrosia är uppdelad i tre nivåer och består av: Entréplan öppnar i en ljus entréhall, vardagsrum, med utsikt över den fantastiska uteplatsen, utrustad med alla bekvämligheter och utsökt utsikt, fullt utrustat kök, två sovrum och två badrum. Nedre bottenvåningen presenterar två sovrum, badrum och tvättstuga. Vindsvåningen består av två rum och erbjuder möjlighet att indtasllera ett badrum. Ett stort garage med hiss som leder direkt till den underbara trädgården fullbordar denna charmiga villa till salu i Vallecrosia.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med vindsvåning
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Villa med pool till salu i Vallecrosia, vädstra Ligurien. Med en dominerande position över kustorten Vallecrosia och vacker utsikt över Medelhavet och bort mot närliggande Franska Rivieran, nedsänkt i sublim grönska. En fantastisk villa till salu med fantastisk pool och charmig trädgård på en tomt om 1 190 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 190 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Vallecrosia är en kommun och kustort i provinsen Imperia i den italienska regionen Ligurien, beläge ca 120 kilometer sydväst om Genoa. Belägen intill den livliga gränsstaden mot Frankrike, Ventimiglia.Vallecrosia gränsar till följande kommuner: Bordighera, Camporosso, San Biagio della Cima och Vallebona.
Kommunikation
Nice flygplats: 52 km.
Ventimiglia: 4 km.
Parkering
Med garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Vallecrosia
Ligurien

Pris:
830 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
1 190 m2
Ref.nr
CCHIL5V07

Dela

Till toppen