Palats från 1920-talet till salu i Imperia 200 meter från Medelhavet

Palats från 1920-talet till salu i Imperia 200 meter från Medelhavet. Ett palats med underbar havsutsikt. Detta tidstypiska palats till salu ligger inbäddad i den vackra udden som heter "Capo Berta", i ett orört naturlandskap. Palatset är beläget på en av de mest suggestiva platserna i västra Ligurien, på en plats känd för det härliga klimatet med 360° panoramautsikt över havet och Rivierakusten. Villan till salu i Imperia byggdes runt år 1920 och njuter av gamla material och detaljer välskötta innertak, infällda dörrar, dekorerade golv, trä och marmor, en öppen spis, terrasser, stora fönster med underbar havsutsikt och en majestätisk trappa avrundar detta eleganta boende. Ett gästhus ingår i fastigheten. Det tidstypiska palatdset till salu i Imperia är det perfekta exemplet på en charmig fastighet belägen på en av de mest exklusiva och vackra platserna längs Italienska rivieran. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
20 rum varav 6 till 10 sovrum
Boarea:
700 m2
Rumsbeskrivning
Huvudvillan upptar fyra våningar, för en total bruttoarea om nästan 700 m2, har villan bevarat de ursprungliga egenskaperna från den tid då den byggdes. Huvudentrén, med ingångar från norra och södra sidan, leder in till alla olika rum på bottenvåningen. På huvudvåningen, som man kommer till genom att gå uppför en majestätisk trappa, finns flera rum som tidigare ansågs vara fastighetens ädla våning. Den andra våningen är tillägnad uteslutande sovrum, med flera sovrum och badrum. Tredje våningen är vinden som ursprungligen var tjänstebostaden. Därifrån är det möjligt att ta sig till tornet med en hisnande havsutsikt. En intern hiss som förbinder alla våningar kan återställas.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Palats i 4 plan
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag,
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 1-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Utanför den stora privata parken på en tomt om nästan 1 hektar, är det möjligt att anlägga en spektakulär pool nedsänkt i totalt Integritet. alltid i parken finns de gamla skyddsrummen som nu används som förråd och källare.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 9 242 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
1 900 000 EUR
Antal rum:
20
Boarea:
700 m2
Tomtarea:
9 242 m2
Ref.nr
CCHIL6V20

Dela

Till toppen