Townhouse till salu i Borgomaro med två panoramaterrasser

Townhouse till salu i Borgomaro med två panoramaterrasser. Detta vackra townhouse har restaurerats varsamt och har fått ett charmigt utseende och en romantisk stil, Huset ligger på en plats som är perfekt för det lugna livet och helt omgiven av naturen, endast 20 minuter md bil från havet. Beläget i den lilla byn Ville San Sebastiano i Borgomaro, sprider huset till salu på flera våningar som de typiska liguriska husen och de två stora terrasserna som låter er njuta av en exceptionell panoramautsikt i total avskildhet. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
5 rum varav 2 sovrum
Boarea:
127 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall, ett vardagsrum, ett kök, ett andra vardagsrum, två sovrum, två badrum, en klädkammare, en tvättstuga. och två magnifika panoramaterrasser. Pärlorna i huset till salu i Borgomaro är verkligen de två stora terrasserna som låter er njuta av en exceptionell panoramautsikt i total avskildhet.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Townhouse i 2 plan
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Townhouse till salu i Borgomaro med två panoramaterrasser. Detta vackra townhouse har restaurerats varsamt och har fått ett charmigt utseende och en romantisk stil, Huset ligger på en plats som är perfekt för det lugna livet och helt omgiven av naturen, endast 20 minuter md bil från havet. Beläget i den lilla byn Ville San Sebastiano i Borgomaro, sprider huset till salu på flera våningar som de typiska liguriska husen och de två stora terrasserna som låter er njuta av en exceptionell panoramautsikt i total avskildhet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta och terrass.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Borgomaro är en god representant för det äkta Italien. En tvättäkta historisk by ca 15 km från kusten och staden Imperia. I Borgomaro lockar en risslande flod med badsjöar, lokala matställen och en oförglömlig ro.Byn Borgomaro är en liten ligurisk sommardröm, som dock även håller måttet under vår och höst. Här är det lugnt och mycket lokalt. Imperias kommersiella liv, stränder och ca. 40 000 invånare är endast 15 km bort.
Kommunikation
Nice flygplats: 107 km.
Imperia: 14 km.
Parkering
Parkering i byn.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Borgomaro
Ligurien

Pris:
130 000 EUR
Antal rum:
5
Boarea:
127 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCHIL6T42

Dela

Till toppen