Ett fristående hus till salu med stor terrass och öppen utsikt i vackra byn Rezzo

Ett fristående hus till salu med stor terrass och öppen utsikt i vackra byn Rezzo. Nedsänkt i Imperias suggestiva landskap, i Rezzo, endast 30 minuter med bil från havet och i en underbar naturlig miljö, ettfristående hus med stor terrass till salu. Det fristående huset till salu i Rezzo sprider sig på flera plan, där allt har blivit perfekt restaurerat med respekt för arkitekturen och de ursprungliga materialen. Ett stort förråd och en källare till detta hus. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 4 sovrum
Boarea:
230 m2
Rumsbeskrivning
Huset innehåller flera rum med fyra sovrum, tre badrum, ett stort vardagsrum, ett kök och en underbar panoramaterrass med öppen utsikt över byn och över kullarna.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
Lanthus i 3 plan
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag,
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Natursten.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Ett fristående hus till salu med stor terrass och öppen utsikt i vackra byn Rezzo. Nedsänkt i Imperias suggestiva landskap, i Rezzo, endast 30 minuter med bil från havet och i en underbar naturlig miljö, ettfristående hus med stor terrass till salu. Det fristående huset till salu i Rezzo sprider sig på flera plan, där allt har blivit perfekt restaurerat med respekt för arkitekturen och de ursprungliga materialen. Ett stort förråd och en källare till detta hus.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 200 m2
Tomtbeskrivning
Byggnadsyta och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Rezzo är en kommun i provinsen Imperia i regionen Ligurien, som ligger cirka 100 km sydväst om Genua och cirka 20 km nordväst om Imperia. Rezzo är en vacker by på landsbygden i Imperia som har behållit sin lantliga aspekt och sin stora skönhet genom tiderna, såsom ett illustrerat vykort. Med smala gator med kullersten är det en mycket lugn och vacker by med fantastisk utsikt över bergen, endast 30 minuter med bil från havet.
Kommunikation
Nice flygplats: 121 km.
San Remo: 63 km.
Imperia: 20 km.
Medelhavet och stranden: 13 km.
Parkering
Parkering i byn.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Rezzo
Ligurien

Pris:
185 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
230 m2
Tomtarea:
200 m2
Ref.nr
CCHIL6V63

Dela

Till toppen