Villa till salu i Andora med underbar havsutsikt och två lägenheter

Villa till salu i Andora med underbar havsutsikt och två lägenheter. Denna vackra och ljusa villa ligger i det mest eftertraktade området i Andoras kullar. Undangömt i en liten och säker miljö med villor erbjuder fastigheten total lugn och ro, samt enastående utsikt över Andora och ut mot havet. Fastigheten sprider sig på två våningar och erbjuder två separata lägenheter, en liten trädgård där det är möjligt att gör en härlig pool med en mysig relaxavdelning med en underbar panoramautsikt över havet. Ett bekvämt garage och en parkeringsplats finns tillgängliga på gatunivå. Villan till salu i Andora är den perfekta lösningen för den som letar efter en fastighet belägen på en lugn plats, bara ett par minuter från Andoras centrum med alla bekvämligheter och njut av en fantastisk havsutsikt. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
7 rum
Boarea:
188 m2
Rumsbeskrivning
Två separata lägenheter med totalt två kök, två vardagsrum, fem sovrum och tre badrum.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Villa till salu i Andora med underbar havsutsikt och två lägenheter. Denna vackra och ljusa villa ligger i det mest eftertraktade området i Andoras kullar. Undangömt i en liten och säker miljö med villor erbjuder fastigheten total lugn och ro, samt enastående utsikt över Andora och ut mot havet. Fastigheten sprider sig på två våningar och erbjuder två separata lägenheter, en liten trädgård där det är möjligt att gör en härlig pool med en mysig relaxavdelning med en underbar panoramautsikt över havet. Ett bekvämt garage och en parkeringsplats finns tillgängliga på gatunivå. Villan till salu i Andora är den perfekta lösningen för den som letar efter en fastighet belägen på en lugn plats, bara ett par minuter från Andoras centrum med alla bekvämligheter och njut av en fantastisk havsutsikt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Andora, eller Marina di Andora som det ofta kallas, är en stad på den italienska rivieran i regionen Ligurien, som ingår i provinsen Savona. Andora är belägen i den västra delen av den italienska rivieran mellan Capo Mele i öster och Capo Mimosa i väster. Det kustnära området kallas för Riviera delle Palme (palmrivieran), som är centrerad i Savona. I väster är det Riviera dei Fiore (blomsterrivieran), som sträcker sig från den franska gränsen till Cervo.Andora hade en befolkning på 7 638 fasta invånare år 2008 och under sommarmånaderna är här 10 gånger så många personer i staden.
Kommunikation
Nice flygplats: 108 km.
San Remo: 49 km.
Närservice
All service finns i Andora, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Andora
Ligurien

Pris:
690 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
188 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIL4V20

Dela

Till toppen