Fin villa med havsutsikt till salu på Via Principessa Mafalda i Bordighera

Fin villa med havsutsikt till salu på Via Principessa Mafalda i Bordighera. En charmig villa till salu med havsutsikt och vacker trädgård. Via Principessa Mafalda är en mycket eftertraktad bostadsgata i Bordighera och med promenadavstånd till centrum och stränderna i Bordighera. Denna villa till salu är genomtänkt designad för att ge ett elegant boende. Ett privat dubbelgarage ingår. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 4 sovrum
Boarea:
200 m2
Rumsbeskrivning
Denna villa till salu i Bordighera innehåller på första och ankomstplan ett ljust mottagningsrum med en härlig fönsterdörr som leder ut till en privat anlagd trädgård och trevlig täckt terrass, ett trevligt fullt utrustat kök med valla köksmaskiner och ett badrum. Den övre våningen drar nytta av ett fantastiskt Master bedroom med tillgång till en vacker panoramaterrass, ett lyxigt badrum med badkar och ytterligare ett sovrum. Denna utsökta villa till salu i Bordighera har en utmärkt nedre våning med två stora sovrum, ett badrum, förråd och tvättstuga, denna våning vetter mot trädgården och har egen ingång, perfekt för att vara en individuell lägenhet om det behövs.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
3-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Fin villa med havsutsikt till salu på Via Principessa Mafalda i Bordighera. En charmig villa till salu med havsutsikt och vacker trädgård. Via Principessa Mafalda är en mycket eftertraktad bostadsgata i Bordighera och med promenadavstånd till centrum och stränderna i Bordighera. Denna villa till salu är genomtänkt designad för att ge ett elegant boende. Ett privat dubbelgarage ingår.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Ett privat dubbelgarage ingår.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
1 090 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
200 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CCHIL3V80

Dela

Till toppen