Parhus med havsutsikt till salu i Imperia

Parhus med havsutsikt till salu i Imperia. Huset till salu är belägen i ett lugnt bostadsområde, med havsutsikt, och ligger endast 2,5 km från stranden i Imperia. Villan till salu i Imperia är i ett rått oinrett skick och därför helt anpassningsbar. Huset har två stora bilplatser, en terrass med trädgård och havsutsikt. Detta parhus är en utmärkt lösning som första köp i Liguiren, men också en stor investeringsmöjlighet. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
128 m2
Rumsbeskrivning
Huset består av entréhall, vardagsrum med öppet kök, två sovrum, två badrum, tvättstuga och yttre terrass.
Kök
Kök att installera.
Badrum
Två badrum att inreda.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 2-plan
Byggnadsår
2021
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Parhus med havsutsikt till salu i Imperia. Huset till salu är belägen i ett lugnt bostadsområde, med havsutsikt, och ligger endast 2,5 km från stranden i Imperia. Villan till salu i Imperia är i ett rått oinrett skick och därför helt anpassningsbar. Huset har två stora bilplatser, en terrass med trädgård och havsutsikt. Detta parhus är en utmärkt lösning som första köp i Liguiren, men också en stor investeringsmöjlighet.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Huset har två stora bilplatser.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
260 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
128 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CCHIL6V99

Dela

Till toppen