Exklusiv villa till salu med 2 lägenheter, pool och enastående havsutsikt i Bordighera

Exklusiv villa till salu med 2 lägenheter, pool och enastående havsutsikt i Bordighera. Belägen med ett panoramaläge några få minuters bilresa från stränderna i Bordighera. Villa till salu byggd för några få år sedan, fördelad på två våningar och källarplan bestående av 2 oberoende lägenheter. Villan till salu i Bordighera har avskildhet och med enkel access med bil. Villan är utrustad med alla bekvämligheter och byggd med material av hög kvalitet, omgiven av en privat trädgård på en tomt om 1 486 m2. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
9 rum varav 5 till 6 sovrum
Boarea:
286 m2
Rumsbeskrivning
Den första lägenheten på bottenvåningen med entréhall, vardagsrum, fullt utrustat kök, 2 sovrum, 2 badrum, terrass och trädgård med privat pool och privat öppen parkering.

Den andera lägenheten har en carport och ett dubbelgarage, omgivet av en privat trädgård med jacuzzi. Lägenheten är fördelad på 2 våningar bestående av entréhall, stort vardagsrum med panoramaterrass, fullt utrustat kök, Master bedroom med terrass med utsikt över havet, walk-in closet goch badrum, ytterligare 2 sovrum och ett andra badrum.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Fyra badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass D
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Exklusiv villa till salu med 2 lägenheter, pool och enastående havsutsikt i Bordighera. Belägen med ett panoramaläge några få minuters bilresa från stränderna i Bordighera. Villa till salu byggd för några få år sedan, fördelad på två våningar och källarplan bestående av 2 oberoende lägenheter. Villan till salu i Bordighera har avskildhet och med enkel access med bil. Villan är utrustad med alla bekvämligheter och byggd med material av hög kvalitet, omgiven av en privat trädgård på en tomt om 1 486 m2.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 486 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Med dubbelgarage till den ena lägenheten och öppen parkeringsplats till den andra lägenheten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Bordighera
Ligurien

Pris:
2 200 000 EUR
Antal rum:
9
Boarea:
286 m2
Tomtarea:
1 486 m2
Ref.nr
CCHIL3V37

Dela

Till toppen