Två ofullbordade villor att slutföra till salu i Ospedaletti

Två ofullbordade villor att slutföra till salu i Ospedaletti. Denna distinkta och exceptionella fastighet består av 2 ofullbordade villor anslutna via en tunnel och belägna på första kullen vid den charmiga kustorten Ospedaletti och erbjuder en enastående panoramautsikt över Medelhavet. Trädgården på en tomt om ca. 3 700 m2 är en blandning av uppväxta träd, blommor och gräsmatta. Andra detaljer inkluderar pool och en stor parkeringsplats. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
13 rum varav 10 till 12 sovrum
Boarea:
648 m2
Rumsbeskrivning
Villa "A" (386 m2) med 3 våningar och källare planerat för:
Nedre våningen med hobbyrum, tvättstuga, badrum, skafferi, 2 källare och garage om ca 70 m2.

Bottenvåningen med entréhall, ett rymligt och ljust vardagsrum med kök, gästtoalett, Master bedroom med garderob och eget badrum.

Första våningen med 3 sovrum med 3 badrum och stor gemensam terrass.

Mansardvåningen med 2 ytterligare sovrum med 2 badrum.

Villa "B" (262 m2) med 2 våningar och källare planerat för:
Nedre våningen med kök, sovrum, badrum, förråd och garage om ca 50 m2.

Bottenvåningen med entréhall, vardagsrum, 2 sovrum och 3 badrum.

Mansardvåningen med ett rymligt Master bedroom med omklädningsrum och badrum.
Kök
Planerat för två fullt utrustat kök.
Badrum
Planerat för totalt 12 badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2- och 3-plansvilla med källare
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Två ofullbordade villor att slutföra till salu i Ospedaletti. Denna distinkta och exceptionella fastighet består av 2 ofullbordade villor anslutna via en tunnel och belägna på första kullen vid den charmiga kustorten Ospedaletti och erbjuder en enastående panoramautsikt över Medelhavet. Trädgården på en tomt om ca. 3 700 m2 är en blandning av uppväxta träd, blommor och gräsmatta. Andra detaljer inkluderar pool och en stor parkeringsplats.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 3 700 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Ospedaletti - Rivierans pärla Ospedaletti, känd för sina rosor och nejlikor ligger på den liguriska kusten mellan San Remo och Bordighera på den italienska/franska gränsen. Ospedaletti är juvelen på Italienska Rivieran med skuggiga promenader genom blommande trädgårdar under tall, palmer och eukalyptusträd. Staden har fått sitt namn från att ett hospice för pilgrimer grundades i det 13:e århundradet av riddarna av Sankt Johannes av Jerusalem. Med sydlig utsikt över Medelhavet och skydd från norr av höga terräng och tallar, är platsen unik. Tack vare sitt läge har Ospedaletti året om ett s k "mikroklimatet". Det är inte alls ovanligt att ta lunch ute på stranden i januari. Med sin luft och milda temperaturer är Ospedaletti absolut en plats som kan avnjutas året runt. På grund av året-runt tempererat klimat blev det en viktigt kurort för kungligheter och de rika och berömda under förra sekelskiftet. Guidade både av sinaläkare och dåtidens stilprofeter, stannade aristokratin i Europa under vintermånaderna i denna vackra ort. Orten beskyddades av den internationella societeten, både aristokratin i Centraleuropa och eliten av världens kultur (Villa Sultana var det första casinot i Italien, öppnades år 1886 och stängdes år 1924). Framtiden för Ospedaletti är det nya "Marina di Baia Verde" i utbyggnadsetapp med en modern liten hamn, nya butiker, ett hotell med spaanläggning, en stor botanisk trädgård och ett designat vattenpalats. Den charmiga och historiska stadskärnan sträcker sig ner till havet med dess underbara fiskestugor som kantar stranden. Utmärkta restauranger och kaféer finns här, liksom i bostadsområdena som omges av färggranna trädgårdar. Befolkningen på cirka 3 650 inånare kan räknas upp till 10 000 under sommarmånaderna. Staden Ospedaletti omfattar cirka 514 hektar och förmåner från skydd mot kyla nordliga vindar från de omgivande kullarna som skyddar den naturliga viken. Staden har exceptionellt väder för området även under vintermånaderna, med ett årligt genomsnitt på 300 dagar av full sol, och medeltemperatur på 15 ° på vintern och 24 ° under sommaren. Genom sitt direkta söderläge i den lugna bukten har Ospedaletti maximal exponering från solen med ett högt genomsnittligt antal soltimmar även under vintern.
Kommunikation
Täta bussförbindelser ansluter Ospedaletti med Ventimiglia, San Remo och den charmiga staden Bordighera. San Remo ligger bara några minuter bort, liksom den italienska Autostradan som ger snabb tillgång till den internationella flygplatsen i Nice (35 min. körväg bort) i ena riktningen och Genua och Toscana i den andra riktningen.
Närservice
All service finns i Ospedaletti, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Parkering
Planerat för garage i vardera villa.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Ospedaletti
Ligurien

Pris:
2 400 000 EUR
Antal rum:
13
Boarea:
648 m2
Tomtarea:
3 700 m2
Ref.nr
CCHIL1V23

Dela

Till toppen