Villa till salu i Imperia med trädgård och pool

Villa till salu i Imperia med trädgård och pool. Villan till salu i Imperia ligger i ett lugnt bostadsområde, helt omgivet av grönska och med en enastående havsutsikt, endast 3,5 km från Imperias centrum och stränderna. Villan till salu i Imperia har fina minsta detaljer, med en spektakulär trädgård med träd, växter, blommor och en vacker pool, allt i perfekt avskildhet och tyst miljö. Villan till salu i Imperia har en utmärkt sydlig exponering, är berikad av oberoende ingångar, täckta parkeringsplatser; Från alla vinklar av denna fastighet kan man njuta av en underbar havsutsikt. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 5 sovrum
Boarea:
298 m2
Rumsbeskrivning
Bottenvåningen med entré till det stora vardagsrummet med utsikt över en fantastisk stenlagd yta med grill där man kan äta ute under de milda liguriska kvällarna, ett vackert kök, tvättstuga, badrum, garderob och en fantastisk taverna.

På överåningen i den charmiga villan till salu i Imperia, som kan nås internt via en bekväm trappa, finns fyra sovrum av utmärkt storlek och ett badrum. Från sovrummen har man tillgång till en fantastisk beboelig terrass med havsutsikt, samt på vindsvåningen ytterligare ett sovrum med badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Villa till salu i Imperia med trädgård och pool. Villan till salu i Imperia ligger i ett lugnt bostadsområde, helt omgivet av grönska och med en enastående havsutsikt, endast 3,5 km från Imperias centrum och stränderna. Villan till salu i Imperia har fina minsta detaljer, med en spektakulär trädgård med träd, växter, blommor och en vacker pool, allt i perfekt avskildhet och tyst miljö. Villan till salu i Imperia har en utmärkt sydlig exponering, är berikad av oberoende ingångar, täckta parkeringsplatser; Från alla vinklar av denna fastighet kan man njuta av en underbar havsutsikt.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1 000 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
780 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
298 m2
Tomtarea:
1 000 m2
Ref.nr
CCHIL6V83

Dela

Till toppen