Renoverat parhus med soligt läge till salu i Poggialto, Aurigo

Renoverat parhus med soligt läge till salu i Poggialto, Aurigo, 23 km från havet och från Imperia, till salu ett hus beläget på 500 meter över havet, på 3 våningar på totalt 65 m2 och 15 m2 utanför, med uteplats och balkong. Solig, öppen utsikt, fri på 3 sidor av huset, lättillgänglig med bil. Säljs möblerad.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 1 sovrum
Boarea:
60 m2
Rumsbeskrivning
På bottenvåningen finns hall, vardagsrum, arbetsrum, och ett badrum. På första våningen ett kök och en tvättstuga, med serviceutgång. På övervåningen ett sovrum med tre fönster och med en balkong om 5 m2.
Terrass om 10 m2.
I köket finns diskmaskin.
I huset en tvättmaskin och en varmvattenberedare.

Byggnad

Byggnadstyp
Parhus 3-plan
Byggnadsår
1800
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Natursten
Stomme: Sten
Fasad: Puts
Fönster: 1-glas
Bjälklag: Tegel
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Uppvärmning: Öppen spis med vedeldad ugn för matlagning. Rökkanalen går från öppna spisen upp genom alla tre våningarna och ger värme åt varje våningsplan.
Ytterväggarna är ca. 1 meter tjocka och med ett lager puts på både insidan och utsidan, vilket ger ett kallt inomhusklimat på sommarhalvåret och ett varmt inomhusklimat på vinterhalvåret.

Ytterdörrar och fönsterramar har skyddande vax. Det finns myggnät till varje fönster.

Huset är renoverat år 1997.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 100 m2
Typ:
Byggnadsyta och liten trädgård

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Aurigo är en ort och kommun i provinsen Imperia i regionen Ligurien. Kommunen hade 322 invånare år 2018. Vägarna som går mellan gårdarna genom vingårdar och olivlundar och kan korsas med mountainbike utgör ett trettio kilometer långt nätverk runt byn. San Paolo-helgedomen ligger strax utanför byn och är en medeltida byggnad som genomgick förändringar under 1800-talet. Inredningen bevarar en sen 1600-talsstil av Giulio De Rossi (den enda helgedommen i sitt slag i provinsen Imperia). Förutom den överlägsna kvaliteten på olivolja, inkluderar lokala specialiteter Aurigobröd och "Panzarelli", bitar av pastadeg som är surt och stekt och har olika fyllningar. Det finns ett grönt sportområde med fem fotbollsplaner och tennis- och volleybollplaner. Byn är känd för de lokala producenternas olivoljor, som vunnit flera utmärkelser.
Kommunikation
Imperia med marina och strand: 23 km.
Nice flygplats: 111 km.
Närservice
Aurigo har snabbköp och restauranger.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Villa

Aurigo
Ligurien

Pris:
68 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
60 m2
Tomtarea:
100 m2
Ref.nr
CCHITL261

Dela

Till toppen