Charmig 1 1/2-plansvillaa med havsutsikt och bara 3,5 km till havet

Charmig 1 1/2-plansvillaa med havsutsikt och bara 3,5 km från havet och alla butiker i Imperia. Boarea om ca 145 m2. Fin trädgård om 400 m2 full av blommor, med pool, grillplats, pergola och en solterrass. Garage nedanför tomten. Säljaren öppen för bud. Kontakta oss för att köpa hus på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 sovrum
Boarea
145 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad utbyggd 1 1/2-plansvilla bestående av: Hall, vardagsrum, matsal med bar som gillestuga, tvättstuga, allrum, hobbyrum, tre sovrum och två badrum, samt terrasser och pergola, samt förrådsutrymmen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
1½-plansvilla i vinkel
Byggnadsår
1994
Uppvärmning
Enskild uppvärmning
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
Charmig 1 1/2-plansvillaa med havsutsikt och bara 3,5 km från havet och alla butiker i Imperia. Boarea om ca 145 m2. Fin trädgård om 400 m2 full av blommor, med pool, grillplats, pergola och en solterrass. Garage nedanför tomten. Säljaren öppen för bud.

Övriga byggnader

Garage nedanför tomten och huset i sutteräng.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 400 m2
Typ: Trädgård, pool och terrass
Tomtbeskrivning
Mindre pool ovan mark. Går att bygga nergrävd pool på tomten.
Vatten/avlopp
Kommunalt vattenb och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
465 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
145 m2
Tomtarea:
400 m2
Ref.nr
CCHIL6V07

Dela

Till toppen