Rustik villa till salu med pool på landsbygden vid Imperia

Rustik villa till salu med pool på landsbygden vid Imperia. Denna rustika villa till salu ligger på landsbygden vid Imperia, nära byn Olivastri Chiusavecchia. Endast 15 minuter med bil till all service. Med magnifik utsikt över de omgivande kullarna fulla av olivlundar. Villan till salu med pool består av två fristående lägenheter med mysiga uteplatser och stor integritet. Pool med relaxavdelning, flera mysiga platser med stor avskildhet, ett separat sommarkök och en liten trädgård, lätt att underhålla, är härliga detaljer som denna villa till salu på landsbygden i Imperia har att erbjuda. Fastigheten är perfekt för ver som letar efter ett härligt fritidshus i orörd natur och även för er som letar efter en investering tack vare möjligheten att enkelt kunna hyra ut. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
7 rum varav 3 sovrum
Boarea:
244 m2
Rumsbeskrivning
två fristående lägenheter med mysiga uteplatser och stor integritet. Inuti villan sprids på två separata och oberoende våningar med vardera lägenhet, är det raffinerat i rustik stil, med respekt för alla material som sten och trä i en fantastisk kombination med den omgivande miljön. Vardera lägenhet har entréhall, vardagsrum, matsal, kök, ett-två sovrum, ett-två badrum och tvättstuga.
Kök
Två fullt utrustade kök.
Badrum
Totalt tre badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass G
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts och sten.
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Rustik villa till salu med pool på landsbygden vid Imperia. Denna rustika villa till salu ligger på landsbygden vid Imperia, nära byn Olivastri Chiusavecchia. Endast 15 minuter med bil till all service. Med magnifik utsikt över de omgivande kullarna fulla av olivlundar. Villan till salu med pool består av två fristående lägenheter med mysiga uteplatser och stor integritet. Pool med relaxavdelning, flera mysiga platser med stor avskildhet, ett separat sommarkök och en liten trädgård, lätt att underhålla, är härliga detaljer som denna villa till salu på landsbygden i Imperia har att erbjuda. Fastigheten är perfekt för ver som letar efter ett härligt fritidshus i orörd natur och även för er som letar efter en investering tack vare möjligheten att enkelt kunna hyra ut.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 600 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Parkering
Parkering på tomten.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Chiusavecchia
Ligurien

Pris:
430 000 EUR
Antal rum:
7
Boarea:
244 m2
Tomtarea:
600 m2
Ref.nr
CCHIL6V51

Dela

Till toppen