Rymlig lyxig lägenhet 3:a med havsutsikt och få steg från stranden

Rymlig lyxig lägenhet 3:a med havsutsikt några få steg från stränderna i Bordighera. Belägen i en elegant byggnad omgiven av en underbar park med palmer, som ligger i ett av de mest prestigefyllda byggnaderna i Bordighera. renoverat år 2006, som tidigare var fastigheten "Parco Winter " med en tyrädgård ritad av den berömde botanisten Ludwig Winter (1846 - 1912), skaparen av" Hanbury Gardens " i Ventimiglia. Med ett stort garage där det är möjligt att parkera bekvämt och även plats för MC eller cyklar. Kontakta oss för att köpa lägenhet på Italienska rivieran. Vi har ett stort utbud av hus och lägenheter på hela Italienska rivieran och Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum
Boarea
93 m2
Rumsbeskrivning
Välplanerad rymlig 3:a bestående av: Entré och hall, stort och soligt vardagsrum med matsal och fullt utrustat kök och utgång till den underbara terrassen med havsutsikt, två badrum, två sovrum med utgång till den privata innergården.

Denna lägenhet till salu i Bordighera är klar tar hand om alla detaljer, med parkettgolv i sovrummen och har alla bekvämligheter såsom säkerhetsdörr, concierge-service; Säljs fullt möblerad.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 6, hiss finns
Allmänt
Rymlig lyxig lägenhet 3:a med havsutsikt några få steg från stränderna i Bordighera. Belägen i en elegant byggnad omgiven av en underbar park med palmer, som ligger i ett av de mest prestigefyllda byggnaderna i Bordighera. renoverat år 2006, som tidigare var fastigheten "Parco Winter " med en tyrädgård ritad av den berömde botanisten Ludwig Winter (1846 - 1912), skaparen av" Hanbury Gardens " i Ventimiglia. Med ett stort garage där det är möjligt att parkera bekvämt och även plats för MC eller cyklar.

Byggnad

Byggnadstyp
6-planshus med garage och källare
Byggnadsår
1890
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass F
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglas

Allmänt om fastigheten

Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Servitut etc.
Samfällighetsavgift: ca 900 Euro/år.
Fastighetsskatt: ca 1 000 Euro/år.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Bordighera
Ligurien

Pris:
680 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
93 m2
Ref.nr
CCHIL3T70

Dela

Till toppen