En modern villa under uppförande med fantastisk havsutsikt till salu i Cervo

En modern villa under uppförande med fantastisk havsutsikt till salu i Cervo. Belägen på den första kullen bakom Cervo säljs en modern villa under uppbyggnad. Beläget i ett elegant och dominerande läge med en underbar havsutsikt och privat pool. Ett fantastiskt läge med enastående utsikt i ett avkopplande och privat område. Källaren har ett stort och bekvämt garage som är tillräckligt stort för flera bilar och ytterligare ett stort utrymme som kan används som vinkällare. Dessutom finns ytterligare en privat parkeringsplats tillgänglig. Villan byggs med inspiration från modern arkitektur och rena och raka linjer som kommer att erbjuda denna villa elegans i perfekt harmoni med den omgivande miljön. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum
Boarea:
223 m2
Rumsbeskrivning
För närvarande är villan planerad för entréhall, vardagsrum med ett öppet kök, 3 sovrum, 2 badrum, ett förråd, högt i tak, terrasser och en spektakulär privat pool med utsikt över Cervos havsvik .
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla med källare
Byggnadsår
2021
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare.
Grundmur: Betong.
Stomme: Betong.
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.
Bjälklag: Betong.
Tak: Betongplatta.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Övrigt
En modern villa under uppförande med fantastisk havsutsikt till salu i Cervo. Belägen på den första kullen bakom Cervo säljs en modern villa under uppbyggnad. Beläget i ett elegant och dominerande läge med en underbar havsutsikt och privat pool. Ett fantastiskt läge med enastående utsikt i ett avkopplande och privat område. Källaren har ett stort och bekvämt garage som är tillräckligt stort för flera bilar och ytterligare ett stort utrymme som kan används som vinkällare. Dessutom finns ytterligare en privat parkeringsplats tillgänglig.
Villan byggs med inspiration från modern arkitektur och rena och raka linjer som kommer att erbjuda denna villa elegans i perfekt harmoni med den omgivande miljön.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 335 m2
Tomtbeskrivning
Trädgård, pool och terrasser.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Cervo (liguriska: O Çervo) är en liten gammal stad och kommun, byggd på toppen av en kulle längs den italienska Rivieran i provinsen Imperia i regionen Ligurien. Kommunen har cirka 1 200 invånare. Kommunen går ner mot kusten precis öster om San Bartolomeo al Mare och Diano Marina lite längre västerut.
Kommunikation
Nice flygplats: 101 km.
Parkering
Garage i källarplan.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

1-familjs friliggande villa

Cervo
Ligurien

Pris:
1 150 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
223 m2
Tomtarea:
335 m2
Ref.nr
CCHIL4V72

Dela

Till toppen