Villa med underbar havsutsikt till salu i Imperia

Villa med underbar havsutsikt till salu i Imperia. Belägen å den första kullen i Imperia ligger den underbara villan bara några få minuter från Oneglia, stadens centrum och havet. Villan ligger med en av de bästa positionerna i Imperia, ett lugnt område omgivet av grönska och med en magnifik havsutsikt. Villan är på 2 våningar och snyggt nyrenoverad. Utanför en mysig trädgård, med frukt- och olivträd på en tomt om 1 300 m2. Rymliga terrasser erbjuder en fantastisk havsutsikt bortom utsikten över de omgivande tomterna, med olivträd, citrusträd och andra fruktväxter. Det är möjligt att skapa en pool i privata trädgård till salu med underbar havsutsikt. Fastigheten kompletteras med flera parkeringsplatser. Kontakta oss för att köpa hus i Ligurien. Vi har ett stort utbud av hus, lägenheter och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
4 rum varav 2 sovrum
Boarea
160 m2
Rumsbeskrivning
Villan består av en direkt ingång till vardagsrummet med öppen spis, ett fullt utrustat kök, matsal med braskamin och ett bekvämt förråd. På samma våning hittar vi ett gästsovrum med garderob, ett badrum, tvättrum och källare. På övervåningen finns ett sovrum och ett andra trevligt badrum.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Energiklass: Energiklass B
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta.
Grundmur: Betong.
Stomme: Tegel.
Fasad: Puts och sten.
Fönster: 2-glasfönster.
Bjälklag: Tegel.
Tak: Tegel.
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt.
Övrigt
Villa med underbar havsutsikt till salu i Imperia. Belägen å den första kullen i Imperia ligger den underbara villan bara några få minuter från Oneglia, stadens centrum och havet. Villan ligger med en av de bästa positionerna i Imperia, ett lugnt område omgivet av grönska och med en magnifik havsutsikt. Villan är på 2 våningar och snyggt nyrenoverad. Utanför en mysig trädgård, med frukt- och olivträd på en tomt om 1 300 m2. Rymliga terrasser erbjuder en fantastisk havsutsikt bortom utsikten över de omgivande tomterna, med olivträd, citrusträd och andra fruktväxter. Det är möjligt att skapa en pool i privata trädgård till salu med underbar havsutsikt. Fastigheten kompletteras med flera parkeringsplatser.

Allmänt om fastigheten

Tomt
Areal: 1300 m2
Tomtbeskrivning
Trädgårdstomt.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Fastighetsskatt
På förfrågan.
Samfällighetsavgift
På förfrågan.

Närområde

Allmänt
Imperia har ett gynnsamt läge, huvudort i provinsen och har fått sitt namn av floden Impero, som skiljer Oneglia från Porto Maurizio, två rivaliserande byar, som idag gått samman till en enda kommun. De mest eleganta butikerna i staden finns vid de typiska gatorna i centrum. Längs Marina, längst in i hamnen "Oneglia", med dess gamla fiskarhus och Doria Palace. Den mest attraktiva delen av Imperia är den som sträcker sig på sluttningarna av Kap Berta, en udde i havet, rik på palmer, cypresser och olivträd. På Borgo Peri, under arkaderna på kajen finns fiskaffärer och utmärkta fiskrestauranger. Längs strandpromenaden, smyckad med höga palmer, från den yttersta punkten vid den östra piren är det möjligt att beundra den vackra utsikten över hela bukten vid Imperia och bergen som ligger bakom. Olivmuseet visar hundraåriga historia av olivolja samt dess produktion. Fastklamrad på udden ligger den antika staden Porto Maurizio som består av en härva av gator och vindlande gränder, alla går uppåt. Den medeltida kärnan ger en oöverträffad utsikt över bukten i Imperia och över havet. Framtidens Imperia är bl a den nya marinan, som stod färdig sommaren 2010, ett samarbete mellan kommunen Imperia, och The Imperia Society & Acquamare. Projektet "Porto di Imperia" kommer att skapa 1 400 nya hamnplatser mellan 15 och 90 meter, butiker, restauranger, hotell, bevakade parkeringsplatser, social service och nya stränder.
Kommunikation
Nice flygplats: 94 km.
San Remo: 36 km.
Närservice
All service finns i Imperia, som restauranger, kaféer, affärer, post, bank m.m.
Parkering
Fastigheten kompletteras med flera parkeringsplatser.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

1-familjs friliggande villa

Imperia
Ligurien

Pris:
690 000 EUR
Antal rum:
4
Boarea:
160 m2
Tomtarea:
1300 m2
Ref.nr
CCHIL6V71

Dela

Till toppen