Hus med underbar havsutsikt till salu i Diano Marina

Hus med underbar havsutsikt till salu i Diano Marina. Inte långt från havet och Diano Marinas sandstränder, försäljning av en stor del av villa med trädgård och uppväxt trädgård med fantastisk utsikt över både Medelhavet och Diano Marinabukten. Huset som nu säljs i Diano Marina har flera entréer och flera parkeringsplatser. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
6 rum varav 3 till 4 sovrum
Boarea:
319 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall, stort vardagsrum, med mezzanin och ett stort fönster som erbjuder utsikt över trädgården och Medelhavet. Separat kök, tre sovrum och tre badrum. Även ett barrum med ett biljardbord. Rummet är inrett med synliga tegelstenar i innertaket.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Tre badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
1 av 2, hiss finns
Allmänt
Hus med underbar havsutsikt till salu i Diano Marina.
Inte långt från havet och Diano Marinas sandstränder, försäljning av en stor del av villa med trädgård och uppväxt trädgård med fantastisk utsikt över både Medelhavet och Diano Marinabukten. Huset som nu säljs i Diano Marina har flera entréer och flera parkeringsplatser.

Byggnad

Byggnadstyp
2-plansvilla
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.

Närområde

Allmänt
Diano Marina är en tvättäkta badort på Liguriens västra del, nära gränsen till Frankrike. Området kallas för "blomsterrivieran" och är känd för sina fina sandstränder, frodiga omgivningar och det milda klimatet. Lägg där till ett stort utbud av restauranger, butiker och kaféer. Gå inte miste om höjdpunkten i juni: Den stora blomsterfestivalen, då stadens fylls med blommor och gator och torg täcks av miljontals blommor.Varje tisdag förmiddag är det gatumarknad i staden.
Kommunikation
Nice flygplats: 102 km.
San Remo: 44 km.
Närservice
All service finns i Diano Marina, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Med flera parkeringsplatser.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Diano Marina
Ligurien

Pris:
970 000 EUR
Antal rum:
6
Boarea:
319 m2
Antal sovrum:
3
Ref.nr
CCHIL6Q71

Dela

Till toppen