En prestigefylld 3-rums takvåning till salu i en historisk byggnad i Albengas centrum

En prestigefylld 3-rums takvåning till salu i en historisk byggnad i Albengas centrum med ett privat klocktorn. Byggnaden har renoverats för att framhäva dess fasad, den vackra lobbyn, de gemensamma utrymmena och de monumentala trapporna. Dessutom erbjuder byggnaden också en hiss som gör takvåningen enkel åtkomst. Takvåningen till salu är ett ganska stort unikt tillfälle på Albengas marknad. Dess historia och charm gör den till den perfekta förbindelsen till ett suggestivt och oförändrat förflutet. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
213 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av en entréhall, ett vardagsrum med en fantastisk utsikt över de historiska byggnaderna, ett kök, två sovrum, två badrum, en betydande 100 m2 terrass och ett privat klocktorn med 360 ° utsikt. Terrassen erbjuder en spektakulär utsikt över taken på grannbyggnaderna.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
5 av 5, hiss finns
Allmänt
En prestigefylld 3-rums takvåning till salu i en historisk byggnad i Albengas centrum med ett privat klocktorn. Byggnaden har renoverats för att framhäva dess fasad, den vackra lobbyn, de gemensamma utrymmena och de monumentala trapporna. Dessutom erbjuder byggnaden också en hiss som gör takvåningen enkel åtkomst. Takvåningen till salu är ett ganska stort unikt tillfälle på Albengas marknad. Dess historia och charm gör den till den perfekta förbindelsen till ett suggestivt och oförändrat förflutet.

Byggnad

Byggnadstyp
5-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Fönster: 2-glasfönster.

Närområde

Allmänt
Albenga, stad i den italienska provinsen Savona, Ligurien, nära havet, vid floden Centa. Albenga hette tidigare Albium Ingaunum. Bland flera andra fornlämningar märkes en bro, Ponte Lungo, som leder över floden Centa. Staden är av keltiskt ursprung.
Kommunikation
Nice flygplats: 120 km.
San Remo: 62 km.
Närservice
All service finns i Albenga, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Kontakta oss för möjligheten att köpa till en parkering eller ett garage.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Öppna större karta

Lägenhet

Albenga
Ligurien

Pris:
1 250 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
213 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL4Q94

Dela

Till toppen