Rymlig 3-rumslähgenhet front mot Medelhavet till salu i vackra Alassio

Rymlig 3-rumslägenhet front mot Medelhavet till salu i vackra Alassio. En lägenhet med fantastisk panoramautsikt över Alassiobukten och Medelhavet. Denna lyxiga lägenhet till salu i Alassio har inretts med stor uppmärksamhet på detaljer och ett urval av sofistikerade och innovativa material. Denna lyxiga lägenhet kännetecknas av distinkta möbler. Dess exklusiva miljö berikas av närheten till havet och alla primär service. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 1 till 2 sovrum
Boarea:
132 m2
Rumsbeskrivning
Lägenheten består av entréhall, ett ljust vardagsrum som kännetecknas av sina kolossala fönster med direkt front utsikt över havet och Alassiobukten. Den rymliga balkongen som erbjuder en fantastisk utsikt och som ger minnesvärda solnedgångar. De inre utrymmena kompletteras av ett stort sovrum med eget badrum, ett förråd, ett gästbadrum och ett kök, samt matsal och det här sista rummet kan lätt göras om till ett andra sovrum om så behövs.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Två badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
4 av 7, hiss finns
Allmänt
Rymlig 3-rumslägenhet front mot Medelhavet till salu i vackra Alassio. En lägenhet med fantastisk panoramautsikt över Alassiobukten och Medelhavet. Denna lyxiga lägenhet till salu i Alassio har inretts med stor uppmärksamhet på detaljer och ett urval av sofistikerade och innovativa material. Denna lyxiga lägenhet kännetecknas av distinkta möbler. Dess exklusiva miljö berikas av närheten till havet och alla primär service.

Byggnad

Byggnadstyp
7-planshus
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
A/C.
Energideklaration
Energiklass: Energiklass E
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.

Närområde

Allmänt
Alassio är en stad och kommun med ca 11 300 fasta invånare i provinsen Savona i nordvästra Italien och cirka 80 km från den franska gränsen. Alassio är känd för sin naturliga skönhet och vackra vyer. Stadens centrum korsas av en liten stensatt gågata som kallas Budello. Staden har fina sandstränder, blått hav och många barer och restauranger vid havet. Alassio har också en pir känd under namnen Molo di Alassio eller "Pontile Bestoso", som erbjuder fin utsikt över staden.Alassio ligger på Riviera di Ponente kusten, och staden har en liten Turist-port (Porticciolo) som heter "Luca Ferrari". Alassio är en kurort på vintern och en populär badort under sommaren och staden har många hotell.Närvaron av det engelska har varit en avgörande faktor i Ligurien historia och i synnerhet ledde till födelsen av kvalitetsturism under 1800-talet och utveckling av städer som Alassio eller Bordighera. Huvudpersonerna i denna historia var framstående familjer och anmärkningsvärda entreprenörer, som Sir Thomas Hanbury, som gett ett så viktigt bidrag till Alassio tillväxt.
Kommunikation
Nice flygplats: 125 km.
San Remo: 68 km.
Närservice
All service finns i Alassio, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Alassio
Ligurien

Pris:
1 380 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
132 m2
Antal sovrum:
1
Ref.nr
CCHIL4Q90

Dela

Till toppen