Helt nybyggd 3-rums etage- och takvåning till salu i Bordighera

Helt nybyggd 3-rums etage- och takvåning till salu i Bordighera. Belägen i ett lugnt bostadsområde i Bordighera en lyxig takvåning till salu nära alla bekvämligheter och stranden. Ett stort källarförråd ingår och ett garage för 40 000 Euro eller en parkeringsplats för 20 000 Euro finns att köpa till. Kontakta oss för att köpa lägenhet i Ligurien. Vi har ett stort utbud av lägenheter, hus och tomter i Ligurien.

Interiör

Antal rum:
3 rum varav 2 sovrum
Boarea:
110 m2
Rumsbeskrivning
Entréhall, stort och ljust vardagsrum med terrass, kök med balkong, sovrum med eget badrum, ett andra sovrum och ett andra badrum.

Takvåningen till salu i Bordighera presenteras av en privat hiss som leder till den fantastiska privata takterrassen om cirka 112 m2 utrustad med sommarkök, där det är möjligt att njuta av en vacker utsikt över staden och bergen.
Kök
Fullt utrustat kök.
Badrum
Ett badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Våningsplan
3 av 3, hiss finns
Allmänt
Helt nybyggd 3-rums etage- och takvåning till salu i Bordighera. Belägen i ett lugnt bostadsområde i Bordighera en lyxig takvåning till salu nära alla bekvämligheter och stranden. Ett stort källarförråd ingår och ett garage för 40 000 Euro eller en parkeringsplats för 20 000 Euro finns att köpa till.

Byggnad

Byggnadstyp
3-planshus med källare och garage
Uppvärmning
Gas.
Ventilation
Självdrag.
Energideklaration
Nej.
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas isolerglasfönster.

Närområde

Allmänt
Bordighera har ett utmärkt skyddat läge som i norr skyddas av den höga terrängen och i söder breder Medelhavet ut sig, som göra att temperaturen är stabil året runt, med många soltimmar under sommaren. Bordighera är en lugn, vilsam semesterdestination som erbjuder ett varmt välkomnande (hotell, bostadsområden och lägenheter av alla standarder). Orten upptäcktes först av engelska besökare i slutet av 1800-talet. Det är ingen tillfällighet att Bordighera var platsen för Italiens första tennisklubb, som inrättades år 1878 på uppdrag av det brittiska imperiet. År 1888 grundade den engelska forskaren Clarence Bicknell museet i liguriska paleontologi, som nu bär hans namn (i den omfattande kollektionen finns stenskulpturer från Valle delle Meraviglie från sluttningarna av berget Bego). Museet på Via Romana har ett internationellt bibliotek med över 20 000 volymer och International Institute of Ligurian Studies, den drivande kraften bakom kulturlivet i hela regionen. Frankrike var den ursprungliga inspirationskällan för stadsutveckling i Bordighera från 1870 och framåt. Charles Garnier byggde sin villa precis vid kanten av havet, som påverkade stilen på stadens mest exklusiva bostäder för många år framöver.
Kommunikation
Nice flygplats: 48 km.
San Remo: 12 km.
Närservice
All service finns i Bordighera, som restauranger, kaféer,
affärer, post, bank m.m.
Parkering
Ett garage för 40 000 Euro eller en parkeringsplats för 20 000 Euro finns att köpa till.

Gillar du detta objektet? Kontakta oss för mer information.

Fält markerade med stjärna * är obligatoriska.

Fastighetsbyrån City & Country Homes hanterar dina personuppgifter enligt Allmänna dataskyddsförordningen och GDPR (General Data Protection Regulation). Information

040-692 87 28

Lägenhet

Bordighera
Ligurien

Pris:
675 000 EUR
Antal rum:
3
Boarea:
110 m2
Antal sovrum:
2
Ref.nr
CCHIL3T06

Dela

Till toppen